Головна Новини Дозвілля саморозвиток Яка харчова добавка сприяє схудненню і стримує процеси старіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка харчова добавка сприяє схудненню і стримує процеси старіння

Користь пилку безпосередньо пов'язана з її корисними властивостями, і активно застосовується як жінками, так і чоловіками

2 червня 2021, 05:10
Поділіться публікацією:

Якщо ви хочете збагатити свій раціон корисною натуральної харчовою добавкою — зверніть увагу на бджолиний пилок. Група вчених назвала пилок бджіл альтернативним корисним натуральним продуктом.

Яка харчова добавка сприяє схудненню і стримує процеси старіння

Харчова добавка (фото з відкритих джерел)

Користь пилку безпосередньо пов'язана з її корисними властивостями, і активно застосовується як жінками, так і чоловіками. Так, бджолиний пилок для жінок застосовується, щоб полегшити симптоми менопаузи, нормалізувати гормональний фон в будь-якому віці, допомогти в боротьбі зі стресом і зменшити дратівливість. Також сила користі пилку в тому, що вона здатна нормалізувати кров'яний тиск і зробити сон спокійним, пише ivf-genesis.

Цей природний продукт — просто джерело жиророзчинних вітамінів, таких як вітамін E, провітамін A, вітамін D, і водорозчинних вітамінів, таких як вітаміни B1, B2, B6 і C, а також джерело кислот. А ще пилок бджіл містить мікро- та макроелементи — натрій, магній, кальцій, фосфор і калій, такі як цинк, мідь, марганець, залізо і селен. Бджолиний пилок приймають всередину і підходить він як для дітей, так і для дорослих. Одна доза становить 3-5 чайних ложок для дорослих і 1-2 чайних ложки для дітей, оскільки в чайній ложці міститься 7,5 г пилку. При хронічних захворюваннях рекомендують використовувати невеликі дози пилку з іншими ліками. Але навіть прийом такої природної харчової добавки, як пилок бджіл, слід обговорити з лікарем.

Нагадаємо, інгредієнт, який використовується в харчових добавках для тренувань і схуднення, видобутий з червоного м'яса, може стати причиною хвороб серця. Мова про речовину під назвою L-Карнітин, яке активно використовується людьми та в складі продуктів з червоного м'яса, і в різного роду харчових добавках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини