Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як відучити себе спізнюватися: три найефективніших методи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як відучити себе спізнюватися: три найефективніших методи

Три вірних способи навчитися приходити вчасно

10 лютого 2021, 17:16
Поділіться публікацією:

Багато з нас мають шкідливу звичку спізнюватися. Незалежно від того, куди ти йдеш, на побачення, на роботу або на співбесіду, запізнення послужить погану службу. Саме тому ми дозволимо собі дати вам кілька порад, які допоможуть відучитися від цієї згубної звички.

Як відучити себе спізнюватися: три найефективніших методи

Як припинити спізнюватись

Дізнайтеся дрібниці, які віднімають ваш час
Спершу потрібно визначити дрібниці, які віднімають ваш час, відволікають або погіршують концентрацію. Для деяких це електронна пошта, для інших веб-серфінг, соціальні мережі або навіть офісні плітки. Іноді це важко визнати, часто це речі, які вам подобаються, і ви не можете собі уявити день без них. Але потрібно бути суворіше до себе і зрозуміти, що саме ці дрібниці крадуть час і віддаляють від поставлених цілей.
Скільки часу займають повсякденні завдання?
Це може бути підготовка до важливої зустрічі, співбесіди або ранковий вибір сорочки перед роботою. Багато хто недооцінює, скільки можуть витратити часу на підготовку і повсякденні завдання. Якщо ви дізнаєтеся, скільки зазвичай займають подібні дії, то зможете краще планувати свій час. Наприклад, якщо вранці приготування сніданку або прасування забирає багато часу, то краще зробити це напередодні ввечері. Щоб підготовка до зустрічі або співбесіди зайняла менше часу, слід заздалегідь підготувати необхідні документи, а не ритися в паперах в останній момент.
Не бійтеся приходити заздалегідь
Іноді нам не подобається робити щось наперед, і ми намагаємося спланувати час так, щоб зробити все якраз вчасно. Але такий спосіб ніколи не спрацьовує. Можливо, ви хочете прийти на співбесіду точно в призначений час щоб не залишитися в незручному очікуванні і не витрачати цей час на нерви. Або намагаєтеся приїхати на вокзал, щоб не стояти з сумками в очікуванні поїзда. Однак, потрібно намагатися приходити заздалегідь. Слід завжди враховувати непередбачені обставини, наприклад, проблеми з транспортом. А щоб скоротати час візьміть з собою журнал або книгу.

Пунктуальність — це одна з головних чеснот для кожного поважаючого себе людину. Тому краще докласти зусилля і спробувати розвинути в собі цю рису. Також видання "Коментарі" розповість про звички, які заважають нам досягти успіху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини