Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як швидко очистити руки від бруду в домашніх умовах
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко очистити руки від бруду в домашніх умовах

Для відбілювання шкіри рук допоможуть спеціальні лосьйони

8 вересня 2021, 03:14 comments1029
Поділіться публікацією:

Запал і бруд після роботи в саду або городі в'їдаються в шкіру, забиваються під нігті. Руки виглядають неакуратно. Але навіть після дачних робіт манікюр може бути красивим. Уберегти руки просто, якщо не нехтувати цими простими процедурами. Перед роботою в городі нанесіть на руки зволожуючий і захисний крем і надіньте рукавички. Щоб не допустити брудних нігтів, покрийте їх безбарвним лаком або гель-лаком. Вони створять шар, що перешкоджає забивання бруду в пори нігтів, пише pgbonus.

Як швидко очистити руки від бруду в домашніх умовах

Чистка (фото з відкритих джерел)

Для відбілювання шкіри рук допоможуть спеціальні лосьйони. Ось такий, наприклад: змішати сік половинки лимона, 2 ст. ложки оцту і 1 ч. ложечку огіркового соку. Цим лосьйоном гарненько змастити руки, а після закінчення 30-40 хвилин змити лосьйон з рук теплою водою.

У народі кажуть: перед тим як приступити до городніх робіт, потрібно шматочком мила натерти пальці навколо нігтів. Так бруд змивається набагато швидше. Якщо часу і бажання робити ванночки для рук у вас немає, то періть одяг вручну. Після прання руки треба обполоснути і змастити кремом.

А ось впоратися з грубою жорсткою шкірою рук можна не тільки в салоні у майстра з манікюру. У цьому допоможуть ванночки з 0,5 л соку квашеної капусти або молочної сироватки. Їх досить робити два-три рази на тиждень. І краще регулярно.

Нагадаємо, пил — це поширене неприємне і небезпечне явище. За один рік в кімнаті збирається більше 18 кілограмів пилу. Якщо її не прибирати вологою ганчіркою, повітря в будинку стає токсичним і шкідливим для людини. Варто зазначити, що пил складається з відмерлих лусочок шкіри, дрібних текстильних волокон, мікроорганізмів і крихітних комах. Ця "гримуча суміш" стає причиною банальних незручностей, таких як нежить і пересихання шкіри рук. Але найстрашніша загроза, яка може вас очікувати — це пилові кліщі. Незважаючи на свої маленькі розміри, кліщ виробляє велику кількість екскрементів, яке перевищує його власну вагу в 200 разів. По повітрю частинки потрапляють в легені і викликають серйозні захворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: pgbonus
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини