Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як різка відмова від хліба може вплинути на організм
commentss НОВИНИ Всі новини

Як різка відмова від хліба може вплинути на організм

Ви можете спостерігати "скачки" настрою, через відчутний голод, а голодна людина не може бути в гарному настрої

4 травня 2021, 08:52
Поділіться публікацією:

Британські вчені виявили, що і в результаті різкої відмови від хліба бувають побічні дії. Згідно з науковими дослідженнями, було доведено, що різка відмова від хліба може дуже негативно вплинути на ваше самопочуття в цілому, пише Еatthis.

Як різка відмова від хліба може вплинути на організм

Хлібобулочні вироби (фото з відкритих джерел)

Незалежно від сорту хліба, вживання хліба можна використовувати для отримання енергії. Відмовившись від цього продукту, ви відмовляєтеся від великого джерела енергії у своєму раціоні, який вам доведеться шукати в інших продуктах. При зменшенні вуглеводів, які ви отримували саме з хліба, ви будете помічати зниження ваги.

Ви можете спостерігати "скачки" настрою, через відчутний голод, а голодна людина не може бути в гарному настрої. Тому, якщо відмовляєтеся від хліба, слід його замінити чимось іншим, щоб бути ситим.

Нагадаємо, врач-дієтолог Марія Черняєва зазначила, що за складом свіжоспечений хліб відрізняється від трохи полежати. У ньому більше кислотності, тому він складно перетравлюється, а його вживання може зашкодити травленню і загострити хронічні захворювання шлунково-кишкового тракту (гастрит, виразку шлунка і т.д.). Людям з такими проблемами краще вживати продукт, якому вже 8 годин, або вчорашній хліб. Спеціаліст зазначила, що в міру того, як хліб черствіє, його структура змінюється. Саме цей процес впливає на корисні і шкідливі властивості продукту. Багато хто любить свіжий хліб за його м'якість, аромат і приємний смак, але як раз це лікар і називає його недоліком. За словами Марії, чим смачніше і рум'яний хліб, тим більше його хочеться їсти, а це може погано позначитися на фігурі. Дієтолог каже, що в магазинах часто користується цією "слабкістю" людей, тому печуть свіжий хліб та інші вироби, буквально відразу виставляючи їх на продаж. Більш детально читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Еatthis
comments

Обговорення


Новини