Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як легко знайти спільну мову з новими людьми
commentss НОВИНИ Всі новини

Як легко знайти спільну мову з новими людьми

Інколи нам важко розпочинати розмову з малознайомими людьми

16 грудня 2020, 11:00
Поділіться публікацією:

Часто в компанії з новими людьми нам важко почати розмову, ми не знаємо як себе поводити та ніяковіємо. Це нормальна реакція. Але цю невпевненість можна виправити та запам'ятатися новим людям своєю енергією та бесідою. Аби піти на контакт з будь-якою людиною, потрібно дотримуватися наступних правил.

Як легко знайти спільну мову з новими людьми

Як зав'язати розмову будь з ким. Фото: sm-news.ru

1. Підлаштуйтеся під настрій людини

Аби зав'язати невимушену розмову з людиною, потрібно бути з нею "на одній хвилі". Відкрийтеся та будьте щирими. Якщо людині весело — усміхайтеся, якщо в неї поганий настрій -  поспівчувайте.

2. Підготуйтеся до розмови

Так, навіть до звичайної розмови треба готуватися. Тоді ви уникнете незручних пауз та знатимете про що поговорити, чим зацікавити співрозмовника. Це можуть бути загальні теми — кіно, спорт, домашні улюбленці.

3. Уникайте незручних питань

Запам'ятайте, що людина не одразу готова відкриватися незнайомцям. Не потрібно ставити занадто особисті або незручні питання. Уникайте тем про фінансове становище,  сімейний стан, релігію, здоров'я.

4. Будьте уважні до людини

Слухайте та чуйте людину. Так ви покажете свою зацікавленість та зможете продовжити розмову. Якщо ви не цікавитеся особою, вона відповідно менш зацікавлена у вас.

5. Вживайте її ім'я

Коли людина чує, що ви називаєте її на ім'я, їй стає приємно. Для особи це означає, що ви запам'ятали як її звати та стали трохи ближче.

6. Будьте на рівні зі співрозмовником

Не потрібно погоджуватися з усіма думками співрозмовника. У вас має бути своє бачення світу. До того ж здорова дискусія — це дуже цікаво. Однак, не варто у відповідь нав'язувати свою думку іншим та ініціювати конфлікт. 

7. Говоріть грамотно

Якщо ви хочете стати приємним співрозмовником, потрібно постійно вдосконалюватися. Для цього слідкуйте за грамотною вимовою, тренуйте дикцію. Також варто задуматися над розширенням свого словникового запасу.

Сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, як не посваритися з близькими на святах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини