Головна Новини Дозвілля саморозвиток Три продукти, які корисно їсти на ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

Три продукти, які корисно їсти на ніч

Експерти не рекомендують різко обмежувати кількість калорій

28 січня 2022, 00:45
Поділіться публікацією:

Як відомо, у період похолодання люди генетично запрограмовані збільшення ваги. Дієтологи радять тим часом запам'ятати кілька правил зимової дієти. Експерти не рекомендують різко обмежувати кількість калорій: це небезпечно, бо може знизити імунітет та відкрити шлях інфекціям, застуді та грипу, пише zira. Головне – визначити набір необхідних для організму взимку продуктів. Це нежирні борщі (краще на курячому бульйоні), овочеві супи та каші, юшки з квасолі та гороху.

Три продукти, які корисно їсти на ніч

Продукти харчування (фото з відкритих джерел)

Це можуть бути салати з олією, вінегрети та квашена капуста. Це страви із запеченої печінки та жирних сортів морської риби. Хліб краще брати з муки грубого помелу. Це вершкове масло, сухофрукти та мед. Це все овочі та фрукти, які є. Дієтологи не радять взимку вибирати монодієти, засновані на споживанні лише одного або двох-трьох продуктів. У зимовому меню головною стравою має бути суп. Тарілка супу на обід творить дива: ви поглинаєте їжі на 100 калорій менше, ніж звичайно, протягом дня. На друге найкраще підійдуть риба та птах, бо взимку без білкової їжі не обійтися. Перевагу слід віддавати індичці, курцеві, яловичині. У раціоні обов'язково має бути жирна риба типу лосося, форелі, макрелі.

Нагадаємо, щоб прибрати вісцеральний жир, який утворюється навколо органів, потрібно переглянути свій раціон і зайнятися фізичними вправами. Дієтолог Дженаед Броделл розповів, які продукти сприяють його спалюванню на животі.

Експерт радить додати в меню жирні сорти риби, наприклад, лосось, сардини або оселедець, тому що вони багаті на ненасичені жирні омега-3 кислоти, що мають кардіо захисні властивості. Часте вживання риб'ячого жиру також запобігає запаленню та знижує стрес, який є однією з причин набору зайвої ваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини