Головна Новини Дозвілля саморозвиток Три навички, необхідні для успіху в 2021 році від Гарвардської школи бізнесу
commentss НОВИНИ Всі новини

Три навички, необхідні для успіху в 2021 році від Гарвардської школи бізнесу

Важливо інвестувати час і гроші в освоєння критично важливих навичок

18 січня 2021, 21:56 comments1389
Поділіться публікацією:

Harvard Business School Online визначила 3 головних навички, без яких ніяк не можна обійтися успішній людині у 2021 році. Це грамотність в області науки про дані (data science), лідерство в умовах кризи і розуміння світової економіки, передає inc.

Три навички, необхідні для успіху в 2021 році від Гарвардської школи бізнесу

З чого почати, щоб стати успішним. Фото: unsplash

Грамотність в галузі науки про дані

Ця наука допоможе брати участь у важливих обговореннях в компанії або пропонувати варіанти дій на основі даних. За допомогою цієї навички ви зможете розробити гіпотезу, перевірити її за допомогою аналізу і зробити висновки. Зараз існує безліч способів, які допоможуть вивчити основи даної науки. Наприклад, книги або YouTube.

Лідерство під час кризи

Історик Гарвардської школи бізнесу Ненсі Коен пояснила, що в такий непростий час потрібно вміти вивести всю свою команду з кризи. Також вона розповіла, якими навичками повинні володіти справжні лідери:

— вміння визнати власні помилки і визнання невизначеності в деяких ситуаціях;

— вміння відчувати настрій команди і регулярно піднімати її моральний дух.

Розуміння світової економіки

Визначення Investopedia говорить, що "економіка фокусується на діях людей і пошуку найбільш оптимального рівня вигоди або доцільності". Тому зовсім не дивно, що є так багато факторів, які можуть вплинути на дії людей.

Якщо ви будете розуміти, чому так відбувається і бачити чіткий взаємозв'язок, то зможете пояснити, здавалося б, не пов'язані між собою речі.

Як повідомляло видання "Коментарі", як покращити пам'ять. На просторах інтернету можна знайти багато інформації про те, як покращити свою пам'ять. Однак не всі методи можуть підтвердити свою ефективність, тому вкрай важливо знайти надійне джерело інформації. Секретом виняткової пам'яті поділилася нейропсихолог Ільва Естбю, написавши разом зі своєю сестрою Хільдою Естбю цілу книгу на цю тему. Книга називається Adventures in Memory: The Science and Secrets of Remembering and Forgetting, передає inc.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини