Головна Новини Дозвілля саморозвиток Три кращих трав'яних чаю для схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Три кращих трав'яних чаю для схуднення

Для усунення непотрібних кілограмів рекомендується не тільки дотримуватися дієти, але і використовувати чаї для схуднення

1 жовтня 2021, 05:06
Поділіться публікацією:

У мережі описали відмінний спосіб скинути зайву вагу. Завдяки суміші трав, які мають лікувальні властивості, ці настої можуть допомогти подбати про вашу фігуру і навіть про ваші нерви. Для усунення непотрібних кілограмів рекомендується не тільки дотримуватися дієти, але і використовувати чаї для схуднення. Про це пише dietcenter.

Три кращих трав'яних чаю для схуднення

Чай для схуднення - фото з відкритих джерел


Чай із шипшини. Час згадати знайомий з дитинства смак чаю з шипшини! Виявляється, саме шипшина має властивість заглушати почуття голоду. Його корисно пити за 30-40 хвилин до їжі, тоді ви точно з'їсте менше. Крім того, в шипшині багато вітаміну С, він цілюще впливає на імунну систему, а знижує рівень холестерину в крові.


Яблучний чай. Чи помічали, що, коли з'їсти яблуко, вже через півгодини апетит розігрується з неймовірною силою? Так ось, якщо ви будете пити теплий яблучний чай, то ефект вийде зворотним. Найкраще для цього напою підходять кислі сорти яблук: вам знадобиться невеликий плід, який потрібно нарізати тонкими скибочками, додати трохи звичайного чорного чаю і заварити окропом. Ви можете пити його 2-3 рази в день за годину до їжі.


Зелений чай. Це ефективний антиоксидант, який розчиняє жир, скорочує всмоктування жирних кислот і знижує рівень холестерину.


Нагадаємо, американські фахівці впевнені, що проста здорова дієта з високим вмістом клітковини і низьким вмістом цукру, консервантів і нездорових жирів — це все, що потрібно для підтримання здоров'я і стрункості вашого тіла. Тому вони визначили п'ять продуктів, які допоможуть прискорити процес зниження ваги.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини