Головна Новини Дозвілля саморозвиток Справа не в інтелекті: які головні якості мають мільярдери
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа не в інтелекті: які головні якості мають мільярдери

Експерти банку UBS та консалтингової компанії PwC розповіли про три основні якості, які відрізняють мільярдерів від інших людей

20 лютого 2022, 20:05
Поділіться публікацією:

Досягнути фінансового благополуччя хочуть усі, але не у кожного це виходить, тому багато людей ставлять питання, а в чому ж секрет багатства? Представники банку UBS і консалтингової компанії PwC при підготовці доповіді про доларові мільярдери, з'ясували, які три спільні риси мають успішні люди.

Справа не в інтелекті: які головні якості мають мільярдери

Названо три головні якості мільярдерів (фото з відкритих джерел)

Як не дивно, але, за словами експертів, високий рівень IQ не входить до цього списку. За успіх, як виявилося, насамперед відповідає уміння ризикувати, зосередженість на бізнесі та рішучість.

Аналітики відзначили, що ці головні якості формують "ефект мільярдера", який полягає в тому, що прибутковість акцій компанії мільярдерів у 2 рази вища, ніж у середньому на ринку.

Нагадаємо, Джефф Безос сьогодні є одним із найбагатших людей, бо його статки оцінюються у 200 мільярдів доларів. Він починав з онлайн-магазину Amazon у власному гаражі, і тоді навіть уявити не міг, на яких вершинах зможе опинитися. В одному з інтерв'ю мільярдер розповів, які люди можуть досягти успіху у бізнесі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кожна людина мріє стати успішною і фінансово незалежною, але вдається це не багатьом. У чому причина? Може потрібно подивитись на свої звички, адже деякі з них здатні "гальмувати" розвиток бізнесу.

Читай також, що чоловік завжди має бути впевненим у собі. Тільки тоді він зможе досягти своєї мети: звести замок, перемогти дракона і врятувати принцесу. Але ця впевненість напрацьовується довгою і наполегливою працею. Які якості потрібно розвивати, щоб постати перед іншими людьми сильним та впевненим мужиком?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини