Головна Новини Дозвілля саморозвиток Спорт для лідерів: чого може навчити біг
commentss НОВИНИ Всі новини

Спорт для лідерів: чого може навчити біг

Бігові тренування можуть розвинути у нас відразу кілька корисних якостей

3 липня 2020, 15:59 comments1497
Поділіться публікацією:

Спорт здатний привчити нас до корисних звичок, які з часом стануть не тільки частиною наших тренувань, але і повсякденного життя. Постійні тренування виховують у нас якості, які будуть корисні на роботі. Сьогодні ми розповімо тобі, як саме можуть вплинути на твою успішність постійні бігові тренування. В цьому нам допоможе портал mport.

Спорт для лідерів: чого може навчити біг

Цілеспрямованість

Системні заняття допоможуть тобі стежити за прогресом і відзначати свої успіхи. Займаючись бігом ти з часом почнеш накидати собі зайві кілометр або два. З часом така звичка підвищувати планку торкнеться й інших сфер твого життя, в першу чергу роботи чи бізнесу. Іншими словами — біг мотивує ставити цілі і досягати їх.

Ти відповідальний за результат

Займаючись бігом ти витрачаєш свій час і фізичні ресурси. Ти усвідомлюєш, що крім тебе ніхто не вплине на твій результат. Таке розуміння згодом переноситься і на кар'єру.

Самодисципліна

Режим, який включає в себе суворе харчування, відпочинок, сон, і регулярні тренування. Спочатку це дуже важко. Але з часом ти втягуєшся. А потім і планування робочого дня стають повсякденним явищем. Одного разу, прокинувшись вранці, ти зрозумієш, що така дисципліна — це не обмеження, це здатність не робити зайвих рухів, звільнити час для важливих справ.

Біг навчить тебе не тільки досягати успіху, але і ставити перед собою нові цікаві цілі. Також видання "Коментарі" розповість, чому не варто слухати музику під час бігу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини