Головна Новини Дозвілля саморозвиток Що потрібно зробити в п'ятницю, щоб понеділок був продуктивнішим
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно зробити в п'ятницю, щоб понеділок був продуктивнішим

Почніть ранок п'ятниці зі звірки планів на тиждень

12 березня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

Якщо хочете, щоб наступний понеділок вийшов продуктивним, і ви були більш зібраними на роботі після вихідних, тоді варто виконати кілька простих кроків в п'ятницю. Що саме?

Що потрібно зробити в п'ятницю, щоб понеділок був продуктивнішим

Що потрібно зробити на роботі перед вихідними / фото: firestock

Перевірте всі свої завдання

В останній робочий день тижня варто переглянути свої справи й проаналізувати, чи всі великі завдання ви виконали. Краще нічого не відкладати, тому що на вихідних ви не зможете нормально відпочити, тому, що будете постійно думати про те, що на вас "висить" важливе доручення. Якщо вам потрібно закінчити проект або порахувати кошторис, щоб з наступного тижня почати закупівлі, відкладіть свої поточні завдання і сконцентруйтеся на цьому.

Складіть список справ на наступний тиждень

У п'ятницю можна почати складати план на наступний тиждень, позначити себе дедлайни, розділити завдання за ступенем складності, щоб правильно організувати час на їх виконання. А все заплановане внесіть в календар. Коли ви будете знати розклад на наступний тиждень, то зможете заздалегідь всіх попередити про зміни планів.

Оформіть чернетки листів

Для того, щоб на вихідних точно не думати про роботу, варто скласти чорнові варіанти електронних листів, які вам належить відправити в понеділок. Завдяки цьому на вихідних ви по-справжньому відпочинете, а в понеділок швидко приступите до виконання своїх обов'язків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через пандемію багато підприємств і організації були змушені перейти на "дистанційку". Комусь такі нововведення припали до смаку, а хтось прагне якомога швидше повернутися в офіс. Експерти визначили головні помилки тих, хто працює з дому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини