Головна Новини Дозвілля саморозвиток Пройди ініціацію: п'ять випробувань, які повинен пережити чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

Пройди ініціацію: п'ять випробувань, які повинен пережити чоловік

П'ять життєвих випробувань, які перетворять жовторотого молодика на справжнього чоловіка

21 серпня 2020, 14:17 comments1572
Поділіться публікацією:

Справжній чоловік повинен загартувати свій дух за допомогою важких випробувань. Йдеться зовсім не про те, щоб застрибнути в будинок, що палає, або здійснити кругосвітню подорож на простому човні з веслами. Повір, звичайне життя підкине тобі купу цікавих сюрпризів, після яких ти подивишся на світ іншими очима. За допомогою видання mport ми розповімо тобі про деякі цікаві моменти.

Пройди ініціацію: п'ять випробувань, які повинен пережити чоловік

Робота на заводі

Напевно, ти дуже втомлюєшся під час своєї роботи за комп'ютером. Колеги тебе не розуміють, шеф тиран і так далі. Ми не вимагаємо, щоб ти спустився в шахту. Просто спробуй трошки попрацювати на заводі. Або хоча б ненадовго влаштуйся вантажником.

Ні краплі в рот

Протримайся без алкоголю місяць. По-перше, це дасть можливість розвантажити печінку. По-друге, зрозумієш наскільки сильно ти алкоголік.

Бійка, в якій ти падаєш

Після поразки в бійці на тебе чекають синці або навіть шрами, які додадуть мужності. Що звичайно не скасовує того факту, що потрібно йти в зал, тренуватися, відточувати удар і брати реванш.

Порожні кишені

Коли ти на мілині, світ здається іншим. Кольори яскравіші, можливості ширші, ціни — вищі. Тому переставай валяти дурня і постійно скаржитися. Берися за справу і виправляй ситуацію.

"Кругленький рахунок" в ресторані

Якщо ти з великими труднощами оплатив рахунок своєї коханої, то переступив чергову сходинку у своєму житті. Саме час замислитися над тим, як би роздобути більше грошей. Дуже бажано чесним шляхом.

Переживши ці випробування, ти пройдеш справжнісіньку ініціацію як чоловік. Також видання "Коментарі" розповість, як виспатися сучасному чоловікові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини