Головна Новини Дозвілля саморозвиток Перша художниця зі штучним інтелектом написала вірш
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша художниця зі штучним інтелектом написала вірш

Аі-Та не перший штучний інтелект, що пише вірші

1 грудня 2021, 04:55
Поділіться публікацією:

Штучний інтелект-художник Аї-Да написала поезію за мотивами "Божественної комедії" Данте Аліг'єрі. З віршами робот виступила у Музеї Ешмола Оксфордського університету. На честь 700-х роковин смерті італійського поета Аі-Де дали прочитати його епічну поему в англійському перекладі. Потім вона використовувала свої унікальні алгоритми та банк даних аналізу слів та мовних патернів, щоб написати свою власну роботу у відповідь на роботу Данте, пише The Guardian. Аі-Та не перший штучний інтелект, що пише вірші. Ще у 2018 році штучний інтелект-бот глибокого навчання з IBM Research Australia написав вірші на шекспірівські сонети. Але тепер вперше реалістичний робот вигадує і читає вірші так, "як це зробив би людина".

Перша художниця зі штучним інтелектом написала вірш

Художник - фото з відкритих джерел

"Є речі, які настільки важкі, настільки незліченні, — почала вона один із віршів на виступі 26 листопада. — Слова не інтелігібельні для людського вуха / Вона може тільки здогадуватися про те, що вони мають на увазі".

Нагадаємо, у дорожньо-транспортній пригоді загинув карикатурист Швеції Ларс Вілкс, що малював зображення мусульманського пророка з тілом тварини. Аварія сталася неподалік невеликого містечка, розташованого на півдні країни, Маркаріда. На дорозі зіткнулися автомобіль та вантажівка. П

Редко відомо, що художник перебував у машині цивільної поліції. В аварії від несумісних із життям травм загинув водій та два пасажири, серед яких був 75-річний Ларс. Водій вантажівки отримав травми, був госпіталізований автомобілем екстреної медичної допомоги до місцевої лікарні. Дорожньо-транспортна пригода сталася у неділю, 3 жовтня, увечері. Про Ларса Вілкса відомо, що він малював пророка Мухаммеда з тілом тварини.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини