Головна Новини Дозвілля саморозвиток Не чиніть так ніколи: поширена помилка мандрівників, коли рейс затримують
commentss НОВИНИ Всі новини

Не чиніть так ніколи: поширена помилка мандрівників, коли рейс затримують

Фахівці кажуть, що незалежно від того, чи затримується ваш літак чи ні, потрібно бути в аеропорту завчасно

24 грудня 2021, 03:47
Поділіться публікацією:

Мабуть, у кожного, хто любить подорожувати літаком, траплялася ситуація із затриманням рейсу. Розповідаємо, чого не слід робити, щоб не пропустити виліт. Як пише Best Life, багато пасажирів у той момент, коли дізнаються про затримку літака, ще перебувають удома. До того ж вони вважають, що за таких обставин їм можна не поспішати в аеропорт. Проте вони помиляються.

Не чиніть так ніколи: поширена помилка мандрівників, коли рейс затримують

Подорож - фото з відкритих джерел

Фахівці кажуть, що незалежно від того, чи затримується ваш літак, чи ні, потрібно бути в аеропорту раніше часу. Все тому, що реєстрацію на рейс зазвичай не переносять через затримку. Крім того, якщо ви приїдете після закінчення реєстрації, то не зможете вилетіти. Мало того, час затримки рейсу орієнтовно, а чи не точно. Причини затримки повідомляються різними, а швидкість їх вирішення може бути різною.

Якщо ви не встигнете на літак, ви не зможете відшкодувати гроші за квитки. Зазначається, що більшість авіакомпаній залишають за собою право збільшувати або зменшувати час затримки, якщо ситуація змінилася. Тому, коли ви купуєте квитки на літак, ви погоджуєтесь з цими умовами.

Нагадаємо, європейська комісія прийняла рішення не допускати громадян з третіх країн, щоб подорожувати, якщо вони не були щеплені проти коронавірусу або не мають підтвердження відновлення. Про це повідомила пресслужба Єврокомісії на брифінгу. Відповідне обмеження набуде чинності з 1 березня 2022 року, сказала єврокомісар із внутрішніх справ Ільва Йоганссон. “Сьогодні, якщо люди приїжджають із країни, яка перебуває у списку (“зелений список ЄС” – ред.), то можуть подорожувати без вакцинації. З 1 березня вони мають бути вакциновані. Ви повинні бути вакциновані, щоб потрапити до ЄС з третьої країни, або ви повинні надати підтвердження одужання, або якщо ви є дитина”, – сказала Йоганссон.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини