Головна Новини Дозвілля саморозвиток Названо дієві способи розслабитися без алкоголю
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо дієві способи розслабитися без алкоголю

Старі добрі обійми прекрасно підходять для зниження стресу

13 жовтня 2021, 02:00
Поділіться публікацією:

Спроба впоратися зі стресом за допомогою випивки призводить лише до погіршення його наслідків. Але чому ж замінити алкоголь? Ось кілька альтернативних і більш здорових способів впоратися з нервовим напруженням. Про це пише marieclaire. Увелічьте рівень фізичної активності. Хоча ви можете відчувати себе комфортніше і звичніше, поїдаючи попкорн або чіпси перед телевізором для того, щоб розслабитися, фізичне навантаження все ж більше підходить для вивільнення хімічних речовин, які підвищують настрій.

Названо дієві способи розслабитися без алкоголю

Алкоголь (фото з відкритих джерел)


Найчастіше обіймайтеся. Старі добрі обійми прекрасно підходять для зниження стресу. Було виявлено, що фізичний контакт підвищує рівень окситоцину, "гормону кохання" і знижує рівень гормону стресу, кортизолу, що дозволяє нам швидко розслабитися. Однак обійми з людьми далеко не єдиний варіант, яким можна скористатися для обіймів підійдуть і теплокровні тварини.


Спілкування. Зустрічі з друзями і спілкування з цікавими людьми доставляють масу задоволення і позитивних емоцій. Однак в компаніях, де всі п'ють і курять, проводити свій час ми не рекомендуємо. Краще знайдіть друзів зі спільними інтересами і правильними поглядами на життя.


Нагадаємо, в Німеччині вчені з Тюбінгенського університету опублікували результати експерименту, проведеного над пацієнтами з позитивним Covid-тестом. Про це повідомили в Міжнародному журналі інфекційних захворювань. Вчені з'ясували, що, випивши деякі напої, можна отримати позитивний Covid-тест. Це стосується тільки швидких аналізів на антиген, пише видання "Факти". Фахівці досліджували вплив напоїв, завдаючи на них різні рідини. Після цього ряд тестів показав наявність вірусу, хоча насправді його не було.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини