Головна Новини Дозвілля саморозвиток Названий простий спосіб стати трохи щасливішим
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий простий спосіб стати трохи щасливішим

Одне з опитувань показало, що респонденти відчували себе щасливішими, коли допомагали іншим, а не собі

29 січня 2022, 06:00
Поділіться публікацією:

Нові дослідження говорять про те, що людина повинна думати не лише про своє щастя, а й про щастя інших. Тільки тоді вона сама зможе стати щасливішою. Одне з опитувань показало, що респонденти відчували себе щасливішими, коли допомагали іншим, а не собі. Наступне дослідження підтвердило, що допомога іншим допомагає відчути своє життя краще. Причому неважливо, чи стала інша людина дійсно щасливою, пише tandfonline.

Названий простий спосіб стати трохи щасливішим

Щастя - фото з відкритих джерел

Також дослідники запитали респондентів, що робить їх щасливішими. Виявилося, що приносити радість комусь іншому приємніше, ніж бути об'єктом доброти іншої людини. Цікаво, що поліпшення настрою відбувалося навіть тоді, коли допомога була надіслана абсолютно незнайомій людині. Робити щасливими інших – ось надійний спосіб стати щасливим у цьому світі; бути доброчесним – це означає дбати про щастя собі подібних. Виховання дітей, волонтерство, наукова діяльність можуть бути дуже виснажливими і приносити лише трохи миттєвого задоволення, але ці речі дарують нам щось значно більше: розуміння того, що ми дуже потрібні тут і зараз.

Згадаймо, експерти рекомендують навесні "прокинутися", щоб позбутися своїх страхів і невпевненості, стати сильнішими і знайти мотивацію. А зробити це можна за допомогою нових знайомств та нових цілей. За словами фахівців, біополе людини навесні зміцнюється та посилюється, а підживлюють її люди з правильною енергетикою, тому потрібно оточити себе приємними особистостями, які випромінюють добро та оптимізм. Правильне оточення – майже половина успіху у будь-якій справі, включаючи грошові питання. Також навесні потрібно займатися тим, що приносить вам максимум задоволення і приємних емоцій. Йдеться не лише про відпочинок, а й про захоплення. Щоб залучити у своє життя багатство та успіх, потрібно налаштуватися на потрібну хвилю у березні. Тому частіше говоріть собі і думайте про те, що ви гідні цих благ, що ви успішні, цілеспрямовані та готові приймати будь-які дари Всесвіту. Настройтесь на позитивні думки, а від негативних очищайтеся за допомогою медитації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини