Головна Новини Дозвілля саморозвиток Названі смачні осінні напої для зміцнення імунітету
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі смачні осінні напої для зміцнення імунітету

Лимон є прекрасним джерелом вітаміну С

9 вересня 2021, 06:00
Поділіться публікацією:

Щоб налагодити роботу імунної системи, не страждати від застуди і нежиті з настанням холодів, багато лікарів рекомендують вживати напої для підвищення імунітету. Про корисні пишемо далі. За допомогою цих напоїв можна не тільки зміцнити організм, але і позбутися від депресій, підняти настрій, забезпечити повноцінну роботу всіх органів і систем, пише ikeen.

Названі смачні осінні напої для зміцнення імунітету

Напій (фото з відкритих джерел)

Лимонна вода з медом і корицею. Лимон є прекрасним джерелом вітаміну С, мед надає протизапальний ефект, а кориця — антибактеріальний. Комбінація таких компонентів дозволить посилити захисні механізми організму, активізувати обмін речовин і підтримувати рівень цукру в крові. Цей напій експерти назвали найкращою осінньою зброєю для боротьби з наближенням інфекційних захворювань.

Настій шипшини. У шипшині міститься достатня кількість вітаміну С, який захищає імунну систему від ризику захворіти на грип та простудні захворювання. До того ж в плодах цієї рослини аскорбінової кислоти в 10 разів більше, ніж в чорній смородині, і в 50 разів більше, ніж в лимонах.

Коктейль з горобини. Плоди горобини застосовують у народній медицині як зміцнювальний і сечогінний засіб. Як показують дослідження, в ній міститься велика кількість каротину, вітаміну С, сорбінової, щавлевої, фолієвої кислот. Її регулярне застосування сприяє виведенню токсинів і зміцненню організму, а правильно приготований коктейль з горобини є відмінною профілактикою авітамінозу.

Нагадаємо, тобто напої, які краще виключити з щоденного раціону, оскільки при частому вживанні вони можуть спровокувати розвиток онкології. На своїй сторінці в Instagram лікар-онколог Олена Смирнова розповіла, від чого краще відмовитися.

Спеціаліст зазначила, що мова йде в першу чергу про солодку газовану воду, оскільки в її складі дуже багато цукру, барвників та інших добавок, які завдають серйозної шкоди організму. За словами онколога, солодке в принципі збільшує кількість шкідливих бактерій всередині кишківника, викликаючи ожиріння і запальні процеси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини