Головна Новини Дозвілля саморозвиток 13 шкідливих звичок, від яких слід відмовитися, перш ніж вам виповниться 35 років
commentss НОВИНИ Всі новини

13 шкідливих звичок, від яких слід відмовитися, перш ніж вам виповниться 35 років

Якщо 20 років - час для самопізнання, то 30 - період самоствердження. Кар'єра, відносини, турбота про себе - в це десятиліття все встане на свої місця. Щоб допомогти собі досягти високого рівня саморозвитку, ось 13 звичок, від яких слід відмовитися до 35 років

29 жовтня 2020, 15:32
Поділіться публікацією:


13 шкідливих звичок, від яких слід відмовитися, перш ніж вам виповниться 35 років

Фото: burst

Витрачати все до останньої копійки. Економія має вирішальне значення і повинна зростати пропорційно вашому кар'єрному росту. З кожним підвищенням заробітної плати збільшуйте суму своїх заощаджень. Наприклад, якщо ви отримали підвищення на 5% відсотків, збільште свої заощадження до 17%.

Вибачатися за все і вся. Якщо ви допустили помилку і щиро повинні перед кимось вибачитися, то неодмінно зробіть це. Але пам'ятайте, що занадто часте вживання слова "вибачте" забирає силу у заяви, яку ви робите.

Боятися нового і незвіданого. Більшість речей, які ви хочете отримати від життя, містять у собі хоча б трохи страху та ризику. Пам'ятайте, що єдиний спосіб домогтися бажаного — йти вперед.

Порівнювати нинішнього партнера з попереднім. Якщо ви не можете чинити опір бажанням порівнювати своїх партнерів, це може бути ознакою, що ви ще не забули свого колишнього. В такому випадку найкраще взяти паузу і повністю зцілитися від старих відносин, перш ніж рухатися вперед з новою людиною.

Депіляція глибоке бікіні. Лобкове волосся захищає область піхви від інфекцій і бактерій, тому розгляньте можливість відростити більше лобкового волосся, ніж зазвичай.

Бути фінансово залежною. Співпрацюйте зі своїм партнером, приймаючи фінансові рішення, і не дозволяйте йому управляти фінансами без вашої участі.

Пропускати прийом до дерматолога. До 35 років огляд шкіри повинен стати частиною вашого щорічного догляду за здоров'ям.

Робити вибір на користь друзів. Хоча дівочі вечори і зустрічі з друзями важливі і завжди повинні залишатися священними, ніколи не нехтуйте часом, проведеним з коханою людиною.

Заспокоюватися шопінгом. Або, іншими словами, перестаньте робити покупки, коли перебуваєте в стресі або нещасні.

Економити на захисті від сонця. До 30 років ви вже розумієте важливість сонцезахисного крему і знаєте, що вплив ультрафіолетових променів може викликати не тільки передчасні ознаки старіння, але і рак шкіри.

Самолікування при вагінальних проблемах. Неправильна самодіагностика може викликати додаткові проблеми, тому запишіться на прийом до свого гінеколога, якщо виникають будь-які підозрілі симптоми.

Читати його смс. Будь то його телефон, електронна пошта або облікові записи в соціальних мережах — стеження підриває довіру. У деяких людей з'являється звичка шпигувати просто тому, що вони не довіряють партнерові. Подумайте про це.

Жертвувати своїми інтересами. Ставлячи на перше місце свої потреби, ви відчуєте себе сильною і значущою. Крім того, якщо ви почнете краще ставитися до себе, оточуючі також поміняють відношення до вас в кращу сторону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини