Головна Новини Дозвілля саморозвиток 10 ознак заниженої самооцінки, які не варто ігнорувати
commentss НОВИНИ Всі новини

10 ознак заниженої самооцінки, які не варто ігнорувати

Рівень самооцінки людини впливає на його вчинки і самопочуття

17 вересня 2021, 06:10
Поділіться публікацією:

Самооцінка змінюється і формується протягом усього життя, тому дуже важливо звертати увагу на те, чи дійсно вам комфортно. Розповідаємо про ознаки заниженої самооцінки, яка позначається на якості життя.

10 ознак заниженої самооцінки, які не варто ігнорувати

Відносини (фото з відкритих джерел)


Рівень самооцінки людини впливає на його вчинки і самопочуття, адже іноді ми можемо відчувати себе зовсім жалюгідними і відмовлятися від своїх бажань, іноді впевненість дозволяє відкривати нові двері. У будь-якому випадку, самооцінка повинна бути на нормальному рівні, щоб не виникали проблеми не тільки фізичні, але і з ментальним здоров'ям. Тому в телеграм-каналі Психологічна підтримка поділилися проявами заниженої самооцінки, які ні в якому разі не можна ігнорувати.


Ви дозволяєте іншим приймати рішення за вас;

Вас часто використовують;

Ви звикли приховувати свої почуття;

Ви зациклені на власних недоліках;

Ви витрачаєте час на справи, які вам не подобаються;

Вас особливо турбує чужу думку;

Ви намагаєтеся уникати конфліктів;

Ви постійно відчуваєте провину;

Ви застрягли в токсичних відносинах;

Ви незадоволені своїм життям


"Щоб підняти самооцінку, необхідно ідентифікувати основні проблеми і спробувати переосмислити своє життя", — радять фахівці. Варто також розуміти, що ваша самооцінка — це не те, як вас сприймають інші, а те, якими ви бачите себе. Тому намагайтеся звертати увагу на позитивні речі, працювати над тим, що вам не подобається і не забувати про свою важливість.


Нагадаємо, 21-річна американка Енні Райт з Атланти, штат Джорджія вирішила відносини зі своїм судженим регулювати за допомогою договору про відносини. Про це повідомляє Daily Mirror. Документ, в якому закохані прописали свої відносини, як того хоче дівчина і її обранець, займає 17 сторінок. Дівчина знайшла свого коханого, який вчиться на юриста, в Tinder, понад 11 місяців назад. Вони, як і всі спілкувалися, відвідували розважальні заходи, дискутували і сперечалися. Енні якось пожартувала про те, що їм потрібно свої відносини прописати в договорі. Обранець, як майбутній правознавець, поставився до цього з усією серйозністю. Все, що важливо для молодої пари, вони прописали на 17 сторінках документа.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини