Головна Новини Дозвілля саморозвиток 7 рішень, які повинна прийняти в житті кожна жінка
commentss НОВИНИ Всі новини

7 рішень, які повинна прийняти в житті кожна жінка

Ці мантри допоможуть вам почувати себе добре протягом усього року

16 лютого 2021, 15:21 comments1840
Поділіться публікацією:

Отже, зробіть глибокий вдих і повторюйте!

7 рішень, які повинна прийняти в житті кожна жінка

Щаслива жінка. Фото: stihi.ru

"Я буду приймати той факт, що я не досконала"

Ви можете бути дратівливою, ви можете втратити терпіння, і так — ви можете навіть перевести годинник на годину вперед тільки для того, щоб діти лягли спати раніше і дали вам мир і спокій. Дітям не потрібно, щоб ви були досконалою. Те, що їм потрібно — це розумні межі, багато обіймів, поцілунків і щаслива мама.

"Я буду піклуватися про своє тіло"

Коли в останній раз ви ставили свої потреби вище за інших? Навіть якщо ви супер зайнята мама, змусьте себе і виділіть 30 хвилин на день кілька днів на тиждень, щоб зайнятися фізичною активністю, виконуючи деякі вправи. Це поліпшить ваш настрій, прибере ненависний жир з боків і підвищить імунну систему.

"Я буду вчитися любити хаос"

Сімейне життя повне несподіваних поворотів, інфекційних захворювань, прання — одним словом, роботи без кінця і краю. Але вона також сповнена моментів, наповнених надзвичайною красою, ніжністю, солодкими поцілунками, чарами і чудесами. Нагадайте собі, що діти — ваше виправдання, щоб знизити свої стандарти.

"Я зроблю сімейна вечеря пріоритетом"

Можливість сідати за загальний стіл з дітьми та чоловіком щовечора дарує вам можливість зосередитися один на одному і поговорити про те, як у кого пройшов день. І дослідження показали, що діти, які регулярно обідають з батьками, мають більше шансів добре вчитися в школі і триматися подалі від неприємностей.

"Я приділю більше уваги нашому союзу з чоловіком"

Шлюб — це жива істота, яке потребує догляду, щоб її поливали, годували, плекали. Скористайтеся кожним шансом побути разом, найміть няню або покличте бабусю посидіти з дитиною раз на тиждень, щоб ви могли провести час як пара.

"Я знайду час для моїх друзів"

Дружні стосунки не тільки живлять вас емоційно, вони також допомагають впоратися зі стресом, дозволяючи випустити трохи пари — фактично, дружба допомагає знизити ваш артеріальний тиск. Виділіть всього 15 хвилин на день, щоб послати листівку, написати в чаті або надіслати електронною поштою, зробити телефонний дзвінок.

"Я буду нагадувати собі щодня, що час, проведений з дитиною — дорогоцінний"

Материнство ніколи не закінчується, а дитинство проходить. Ви не встигнете і моргнути, як ваше немовля перетворитися в 5-річного малюка, який стоїть перед вами і заявляє, що "тепер я дорослий". Пам'ятайте, що суть виховання дітей полягає також і в маленьких повсякденних дрібницях.

Раніше "Коментарі" писали про 3 головні секрети вибору іграшки для дитини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ната

2 березня 2021, 22:13

Як на мене, то головне - це жити у власне задоволення, приділяти увагу хобі. Для мене наприклад спорт і спілкування на Віоліті дуже важливі - це те, що приносить мені радість, а комусь подобається готувати і для них в радість спільні вечері. Кожному своє просто

Ірина

16 лютого 2021, 15:36

Почнемо з того, що жінка має право прийняти рішення, чи будуть у неї діти, чоловік, друзі. А автор цієї статті вже прийняв за нас ці рішення. Круто!!!


Новини