Головна Новини Дозвілля саморозвиток Експерт назвав три найпоширеніші помилки під час походів чоловіка в туалет
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт назвав три найпоширеніші помилки під час походів чоловіка в туалет

Зверніть увагу на ці помилки. Цілком ймовірно, що вам пора звернутися до лікаря за професійною допомогою

27 серпня 2021, 06:05
Поділіться публікацією:

Експерт з чоловічого здоров'я Кароліна Гонсалвес розповіла про три поширених і потенційно небезпечних помилок. Ними вона поділилася в інтерв'ю, пише Medikforum. Дізнайтеся, чого не варто робити, щоб не підірвати своє здоров'я. Експертка в питаннях чоловічого здоров'я звертає увагу на три поширені помилки при сечовипусканні чоловіків.

Експерт назвав три найпоширеніші помилки під час походів чоловіка в туалет

Чоловіки (фото з відкритих джерел)

Стримувати бажання помочитися. Подібна звичка може призвести з часом до надмірного розтягнення сечового міхура, що в міру збільшення віку може призвести до ускладнень зі здоров'ям. Крім того, вона підвищує ризик того, що одного разу людина зіткнеться з проблемою нетримання.

"Коли ви робите щось одне і те ж кожен день, це стає автоматичною звичкою, і ви можете не помітити пов'язаних з нею проблем. Чоловіки часто автоматично здійснюють при сечовипусканні певні помилки, які можуть мати серйозні наслідки для здоров'я", — зазначила Кароліна Гонсалвес.

Чи не спорожнять сечовий міхур повністю. Ще одна помилка, яку часто допускають чоловіки, і який слід уникати при сечовипусканні — це не витрачати час на повне спорожнення сечового міхура. Як би ви не поспішали, важливо переконатися, що сечовий міхур спорожнений, підкреслює Кароліна Гонсалвес.

Також експерт зазначила, що коли сечовий міхур людини спорожняється не повністю, це може вказувати на серйозні проблеми, пов'язані зі здоров'ям — наприклад, на збільшену простату. Ігнорувати занадто часте сечовипускання. Якщо в туалет доводиться ходити занадто часто, потрібно обов'язково звернутися до фахівця. Прискорене сечовипускання може означати наявність прихованого основного захворювання, включаючи проблеми з контролем сечового міхура і нетриманням (воно, своєю чергою, ділиться на різні варіанти), а також зі станом передміхурової залози та інших органів сечостатевої системи.

Зверніть увагу на ці помилки. Цілком ймовірно, що вам пора звернутися до лікаря за професійною допомогою.

Нагадаємо, розмарин не тільки надає неповторний смак страв, але і приносить користь для здоров'я, оскільки в його складі міститься безліч вітамінів і мікроелементів. На своїй сторінці в Instagram нутриціолог Анна Грін розповіла, за яких проблемах зі здоров'ям допоможе розмарин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини