Головна Новини Дозвілля саморозвиток Дієтологи назвали погані кавові звички
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи назвали погані кавові звички

Читайте далі, щоб дізнатися, з чим не можна пити каву, щоб не нашкодити своєму організму

5 листопада 2021, 00:55
Поділіться публікацією:

Ви коли-небудь думали, як звичка додавати молоко до кави впливає на здоров'я? Читайте далі, щоб дізнатися, з чим не можна пити каву, щоб не нашкодити своєму організму. Добавки перетворюють каву на "цукрову бомбу", зазначають дієтологи. Вони сприяють відкладенню жиру в організмі, і ми можемо зіткнутися з такими проблемами, як ожиріння, інсулінорезистентність, ожиріння печінки, підвищений холестерин, пише torrefacto.

Дієтологи назвали погані кавові звички

Кава (фото з відкритих джерел)


Сиропи. Ці солодощі містять набагато більше калорій, ніж звичайне молоко та цукор. Також вони містять небезпечні добавки, ароматизатори та пальмову олію, що пов'язано з підвищенням рівня холестерину та порушенням травлення.


Вершки для кави. Додавання занадто великої кількості вершків теж не зробить напій кориснішим, тому дієтологи радять пити чорну каву. Додавши занадто багато вершків або навіть незбираного молока, ви значно збільшуєте вміст калорій і жиру.


Сухе молоко. Речовина меламін у його складі викликає ожиріння печінки. У жінок сухе молоко порушує кровообіг та сприяє утворенню целюліту.


Кава без кофеїну. Хоча любителі кави без кофеїну можуть безпечно пити каву з продуктами, що містять кальцій, кава без кофеїну, як і звичайна кава, можуть завадити організму засвоювати цинк.


Нагадаємо, багато досліджень доводять, що помірна кількість кави позитивно позначається на роботі організму. Експерт Юдіт Саймон з'ясував, скільки напою потрібно вживати за день, щоб не нашкодити, а навпаки, покращити стан серцево-судинної системи. Кава не тільки допомагає підбадьоритися, але ще й знижує ризики деяких серйозних захворювань. Кардіологи зазначають, що певна кількість напою запобігає ризику інсульту. Доктор Юдіт Саймон під час дослідження встановив, що регулярне вживання кави є безпечним для серця.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини