Головна Новини Дозвілля саморозвиток Ці вправи допоможуть швидко відновитися після тренування
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці вправи допоможуть швидко відновитися після тренування

Вода також відіграє важливу роль в регенерації

20 жовтня 2021, 06:35
Поділіться публікацією:

Відпочинок і відновлення є невід'ємною частиною будь-якого плану тренувань. Регенерація після тренування впливає на спортивні результати і дозволяє тренуватися набагато ефективніше.

Ці вправи допоможуть швидко відновитися після тренування

Тренування (фото з відкритих джерел)

Для швидкого відновлення потрібно дотримуватися простих правил режиму дня і харчування, а також використовувати додаткові фішки, які допоможуть повернути сили і бажання тренуватися, пише thebasefitness.


Розтяжка і / або легкі розминка і підняття ніг — головні рекомендації до поста тренувальних процесів, мета яких — полегшити тренувальний стрес. Мета розтяжки — аж ніяк не збільшення діапазону роботи суглобів і зв'язкового апарату. Ми просто намагаємося повернути м'язи до первісної довжини (волокон) і заспокоїти нервову систему.


Кілька статичних розтягувань (так, це правильний час для статичного розтягування), які перебувають 30-60 секунд з інтенсивністю 40-60%, зроблять свою справу.


Вода також відіграє важливу роль в регенерації. Вона сприяє правильному функціонуванню процесів в організмі, які забезпечують відновлення м'язів після тренування. Пам'ятайте, що м'язи — це практично 75% води.


Нагадаємо, сучасний ритм життя практично не залишає нам часу на заняття спортом. Ця проблема стоїть особливо зітри, якщо доводиться працювати в офісі. Саме для цього і існує комплексом фізичних вправ, розрахованих лише на 10 хвилин. Розтяжка хребта Ця вправа допоможе вашій спині знайти гнучкість. Встаньте прямо, руки за голову. Швидко зігніть і доторкніться ліктями до колін. Випрямитеся і повторіть вправу 12 разів. глибокі присідання





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини