Головна Новини Дозвілля саморозвиток Чим небезпечна робота з ноутбуком лежачи- лікар
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим небезпечна робота з ноутбуком лежачи- лікар

У такому положенні працездатність людини значно знижується, оскільки судини головного мозку знаходяться під сильним тиском

28 листопада 2020, 23:45 comments1043
Поділіться публікацією:

Лікарі не рекомендують працювати або якимось іншим чином використовувати ноутбук лежачи, оскільки в цьому положенні на хребет, м'язи і очі виявляється занадто сильний вплив. Про це повідомив офтальмолог Арпіне Адамян.

Чим небезпечна робота з ноутбуком лежачи- лікар

Фото: из открытых источников

Як заявив лікар, в такому положенні працездатність людини значно знижується, оскільки судини головного мозку знаходяться під сильним тиском. Це викликано тим, що лежачи людині складно підібрати зручне положення для ноутбука. Після декількох годин такої роботи виникають сильні головні болі, погіршення зору, а також запаморочення, як додала лікар. За таких умов людина почуватиме себе значно гірше і працюватиме менш продуктивно.

Раніше "Коментарі" розповідали, чим відрізняються 11 кращих вакцин від коронавірусу у світі. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), поки світ бореться з пандемією коронавірусу, 48 потенційних вакцин в цей час проходять випробування на людях, але тільки 11 знаходяться на завершальній стадії. Кожен з 11 використовує інформаційну РНК, технологію інактивованих вірусів, вірусні вектори або рекомбінантні білки.










Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини