Головна Новини Дозвілля саморозвиток Авіакомпанія США запропонувала пасажирам безкоштовно дивитися TikTok під час польоту
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакомпанія США запропонувала пасажирам безкоштовно дивитися TikTok під час польоту

Компанія хоче залучити більше клієнтів через зниження пасажиропотоку під час пандемії

7 серпня 2021, 02:37
Поділіться публікацією:

Авіакомпанія США запропонувала пасажирам безкоштовно дивитися TikTok під час польоту. "Клієнти грають головну роль і допомагають нам краще зрозуміти, який контент вони потребують під час польоту. А TikTok — одна з платформ, які подобаються людям найбільше", — заявили в компанії. Пасажири, у яких не завантажений додаток, також зможуть безкоштовно встановити його під час польоту.

Авіакомпанія США запропонувала пасажирам безкоштовно дивитися TikTok під час польоту

TikTok - фото з відкритих джерел

Таким чином, компанія хоче залучити більше клієнтів через зниження пасажиропотоку під час пандемії. Минулого року авіакомпанія American Airlines дозволила клієнтам під час польоту безкоштовно користуватися додатком Messenger від Facebook.

Нагадаємо, на що тільки не готові піти блогери в TikTok, щоб зібрати велику кількість лайків і переглядів. Однак іноді їх ідеї по-справжньому вражають. Індійський актор і блогер Ірфан Хан вирішив якраз таки зняти саме таке відео. На його сторінці було опубліковано ролик, де він нібито наклав на себе руки. Причиною "самогубства" став розрив відносин зі своєю коханою. Відео набрало понад 300 000 переглядів. Варто відзначити, що глядачі і справді повірили, що це не постановка, а блогер дійсно звів рахунки з життям. Ролик зі "смертю" пробув на сторінці Ірфана не так довго.

Несподівано для нього самого відео потрапило до його родичів, які, як і інші, не зрозуміли, що це не по-справжньому. Відразу після цього блогер видалив відео з TikTok і чесно заявив що це лише інсценування. Передплатники актора, звичайно ж, утворилися такої новини. А ось поліція жарт з "самогубством" не оцінила зовсім. Тому блогеру було пред'явлено звинувачення в тому, що він піддав свою і чужі життя в небезпеку.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини