Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Про це стало відомо, завдяки дослідженням учених з Університету Отаго в Новій Зеландії. Також з'ясувалося, що алкоголь провокує ряд інших онкозахворювань.
ФОТО: З відкритих джерел
Згідно з дослідженнями, більше за інших здоров'я підривають люди, які п'ють часто і багато.
При вживанні навіть невеликої кількості алкоголю ризик розвитку онкології грудей зростає на 16% в порівнянні з непитущими людьми. Чим частіше жінка випиває, тим стрімкіше загроза збільшується. В даний час вчені продовжують дослідження. В майбутньому автори роботи мають намір дізнатися, як саме алкоголь провокує онкологію. За однією з гіпотез, спиртне ушкоджує ДНК. Фахівці рекомендують людям повністю відмовитися від спиртного, щоб знизити ризики захворювань.
Раніше видання "Коментарі" писали, що алкоголь, грейпфрут, дріжджі і цукор — саме це, на думку фахівців, небажано вживати в їжу кілька днів після курсу лікування антибіотиками, через те, що дані продукти заважають правильному засвоєнню препаратів. Медики назвали перелік продуктів, а яких варто забути на деякий час після прийому антибіотиків. Ці продукти сприяють виникненню болів в животі, нудоті і навіть порушення ритму серця.
Надалі виникають неприємні симптоми. Медики стверджують, що прийом антибіотиків може спровокувати кандидоз (різновид грибкової інфекції), а солодощі та випічка якраз-таки сприяють посиленню хвороби. Щоб нейтралізувати побічні ефекти, потрібно вдатися до допомоги прибутків. Щоб подбати про шлунково-кишковому тракті, фахівці радять вживати квашену капусту, каші з цільного зерна, свіжі овочі, фрукти, ягоди обліпихи і натуральні йогурти. Ці продукти є дієвим засобом для відновлення мікрофлори кишечника.
Новини