Головна Новини Дозвілля саморозвиток Алкоголь провокує рак грудей
commentss НОВИНИ Всі новини

Алкоголь провокує рак грудей

Чим менше ви п'єте, тим нижче ризик захворіти на рак. Немає певного виду алкогольних напоїв, на який не поширювалося б це правило - саме етиловий спирт здатний пошкоджувати тканини. Таким чином, немає різниці - вино, пиво, міцні напої - в рівній мірі вони здатні викликати рак, вважають медики

25 грудня 2020, 02:50
Поділіться публікацією:

Про це стало відомо, завдяки дослідженням учених з Університету Отаго в Новій Зеландії. Також з'ясувалося, що алкоголь провокує ряд інших онкозахворювань.

Алкоголь провокує рак грудей

ФОТО: З відкритих джерел

Згідно з дослідженнями, більше за інших здоров'я підривають люди, які п'ють часто і багато.

При вживанні навіть невеликої кількості алкоголю ризик розвитку онкології грудей зростає на 16% в порівнянні з непитущими людьми. Чим частіше жінка випиває, тим стрімкіше загроза збільшується. В даний час вчені продовжують дослідження. В майбутньому автори роботи мають намір дізнатися, як саме алкоголь провокує онкологію. За однією з гіпотез, спиртне ушкоджує ДНК. Фахівці рекомендують людям повністю відмовитися від спиртного, щоб знизити ризики захворювань.

Раніше видання "Коментарі" писали, що алкоголь, грейпфрут, дріжджі і цукор — саме це, на думку фахівців, небажано вживати в їжу кілька днів після курсу лікування антибіотиками, через те, що дані продукти заважають правильному засвоєнню препаратів. Медики назвали перелік продуктів, а яких варто забути на деякий час після прийому антибіотиків. Ці продукти сприяють виникненню болів в животі, нудоті і навіть порушення ритму серця.

Надалі виникають неприємні симптоми. Медики стверджують, що прийом антибіотиків може спровокувати кандидоз (різновид грибкової інфекції), а солодощі та випічка якраз-таки сприяють посиленню хвороби. Щоб нейтралізувати побічні ефекти, потрібно вдатися до допомоги прибутків. Щоб подбати про шлунково-кишковому тракті, фахівці радять вживати квашену капусту, каші з цільного зерна, свіжі овочі, фрукти, ягоди обліпихи і натуральні йогурти. Ці продукти є дієвим засобом для відновлення мікрофлори кишечника.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://unim.su/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини