Головна Новини Дозвілля відносини Які жіночі звички здатні «вбити» кохання
commentss НОВИНИ Всі новини

Які жіночі звички здатні «вбити» кохання

Сімейний психолог Андрій Ніколаєв розповів, які жіночі звички у стосунках можуть «вбити» кохання

6 червня 2021, 23:50
Поділіться публікацією:

Є жіночі звички, які зміцнюють союз і роблять стосунки більш гармонійними, але є і такі, що "вбивають" кохання і призводять до повного розриву. Сімейний психолог Андрій Ніколаєв розповів, чого не варто робити жінкам, якщо вони хочуть зберегти стосунки.

Які жіночі звички здатні «вбити» кохання

Які звички жінок вбивають любов / фото: depositphotos

На своїй сторінці в Instagram експерт зазначив, що деякі звички представниць прекрасної статі, на перший погляд, здаються нешкідливими, але цілком реально можуть призвести до розлучення.

— Використання тіла як засобу маніпулювання. Заборона на інтимну близькість в покарання за проступок навряд чи забудеться чоловіком, хоча він і може сприйняти це з часткою іронії.

— Вторгнення в особистий простір. На самому початку спільного життя це може здаватися навіть кумедним. Але з часом викликає природне обурення. Жінки, як правило, більш соціальні, ніж чоловіки, тому вони не завжди бачать проблему в порушенні особистих кордонів. А от для чоловіка дуже важливо дотримуватися територіальність, навіть в межах свого будинку.

— Довгі емоційні розмови. Чоловік сприймає короткі послання і логічні ланцюжки. Все, що понад, викликає настороженість, сприймається з побоюванням. Прибережіть емоційні тривалі монологи для подруг. А в розмові з чоловіком намагайтеся бути менш імпульсивними та контролювати свої емоції.

— Удавана сором'язливість. У невеликих кількостях скромність високо цінується чоловіками. Але якщо ви намір будуєте з себе простачку, прагнете приховати свої достоїнства і здатися дурнішими, ви ризикуєте взагалі втратити довіру партнера, коли обман розкриється.

— Відкриті маніпуляції. Чоловіки все ще кілька побоюються розумних жінок, і, якщо бачать інтригу, яка відходить від неї, то прагнуть до "втечі". Крім того, відкриті маніпуляції часто викликають у відповідь агресію. Здоровий спосіб взаємодії з коханою людиною — відкрита розмова і щире вираження своїх бажань.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички у стосунках зближують партнерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

7 червня 2021, 05:24

Николай, Глупый мужчина скажет, что это бред))

Николай

7 червня 2021, 03:08

Каждый мужчина скажет, что это БРЕД !!!


Новини