Головна Новини Дозвілля відносини Які жахливі помилки роблять жінки у стосунках
commentss НОВИНИ Всі новини

Які жахливі помилки роблять жінки у стосунках

Ці помилки у стосунках часто призводять до розриву

13 липня 2020, 13:40 comments2026
Поділіться публікацією:

Багато жінок, в надії побудувати міцні й тривалі стосунки, роблять масу помилок, які тільки погіршують ситуацію. На своїй сторінці в Instagram сімейний психолог Андрій Ніколаєв розповів, що не варто робити жінкам, якщо вони хочуть гармонійних стосунків.

Які жахливі помилки роблять жінки у стосунках

firestock

Поради та критика вчинків чоловіка

Представницям прекрасної статі варто бути обережніше зі своїми думками та висловлювання на рахунок чоловічих вчинків. Якщо жінка постійно щось нав'язувати своєму коханому, він почне протестувати й захищатися. Не потрібно чоловікові постійно говорити про те, що він все робить неправильно і критикувати його вчинки. Така поведінка призведе до того, що партнер стане відстороненим.

Сліпа віра в чоловіка

Досить поширена помилка. Ви можете скільки завгодно довіряти своєму чоловікові, але, якщо у нього немає ресурсу на виконання своїх обіцянок, ви так і не побачите їх реалізації. Коли чоловік чогось дійсно хоче, він йде до цієї мети, змітаючи всі перешкоди на своєму шляху. А якщо ви не бачите цього, значить, ви зіткнулися з порожніми обіцянками.

Порівняння з іншими

Це жахлива помилка, яка боляче б'є по самолюбству чоловіка. Знецінення його досягнень завдає великої шкоди вашим стосункам. Любляча жінка підтримує і надихає.

Повна безпорадність у стосунках

Не плутайте зі слабкістю – коли жінка цілком в змозі подбати про себе сама, але дозволяє чоловікові допомогти їй. Безпорадність – це коли без участі партнера не приймаються навіть елементарні побутові рішення.

Які жахливі помилки роблять жінки у стосунках - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ознаки вказують на повний крах стосунків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини