Головна Новини Дозвілля відносини Які роки вважаються найщасливішими в житті людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Які роки вважаються найщасливішими в житті людини

Опитування людей старше 50 років показав, що найщасливіший період в їх житті був між 30 і 34 роками

7 жовтня 2021, 04:52 comments1122
Поділіться публікацією:

Вчені з'ясували, які роки життя люди кращими. У процесі дослідження було використано інформацію про період, який люди згадують як найщасливіший в своєму житті. Опитування людей старше 50 років показав, що найщасливіший період в їх житті був між 30 і 34 роками. Вчені проаналізували дані більш 17000 осіб з 13 різних країн. Добровольці серед іншого відповідали на питання про те, який період свого життя вважали щасливим, пише yalehome.

Які роки вважаються найщасливішими в житті людини

Життя людини - фото з відкритих джерел


У більшості країн опитані найчастіше називали вік, близький до 30-34 років. При цьому деякі повідомляли, що щасливий час тривав протягом десятиліть. Однак, як правило, це відбувалося вже після 30 років. Створення сім'ї позитивно впливало на рівень щастя.

Згідно з результатами дослідження, меншість опитаних вважають, що найбільш щасливий період в їх житті до 25-30 років, після чого ймовірність позитивної відповіді різко зростає, а потім знову поступово знижується. До слова, щасливі роки життя респондентів ніяк не були пов'язані з рівнем добробуту країн їх проживання. Багато спирався на спогади про створення сім'ї або народження дітей.


Нагадаємо, вчені з Мічиганського університету провели цікаве дослідження, в ході якого з'ясували, яка їжа збільшує тривалість життя, а яка — скорочує. Експерти відзначили, що 1 грам ковбаси "забирає" 27 секунд життя, а ось грам червоного м'яса — 45 секунд. Порція кока-коли, згідно з результатами дослідження, буде вам коштує 12,5 хвилин життя. Але найбільше варто боятися хот-догів, фахівці прирівняли шкоду від вживання хот-догів з курінням. Виявилося, що цілий хот-дог скорочує тривалість життя на 36 хвилин. Більш того, поїдання 20 і більше грамів обробленого м'яса в день (одна сосиска) на 20% підвищує ризик розвитку раку прямої кишки.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини