Головна Новини Дозвілля відносини Які проблеми у стосунках «подарував» нам інтернет
commentss НОВИНИ Всі новини

Які проблеми у стосунках «подарував» нам інтернет

Ми рідко замислюємося, як інтернет вплинув на наше життя

20 січня 2021, 19:40
Поділіться публікацією:

Сучасне життя важко уявити без смартфона, адже інтернет і соціальні мережі настільки поглинули нас, що ми перестали спілкуватися в реальності. І ситуація, коли хлопець і дівчина сидять в кафе і мовчать, бо "залипнули" в телефонах на сьогодні вважається нормою. Сімейний психолог Ольга Романов розповіла, як інтернет може впливати на стосунки закоханих.

 Які проблеми у стосунках «подарував» нам інтернет

Проблеми у стосунках / Фото: Sanja Radin / iStock / Getty Images

Нереалістичні очікування

Велику частину часу ми сидимо в інтернеті й витрачаємо його на розважальний контент. Люди стежать за блогерами, які розповідають, як потрібно будувати стосунки, що потрібно робити, а що не потрібно робити, щоб вас любили й інше. І мільйони людей прислухаються до таких людей, вони намагаються відповідати якимось нереалістичним очікуванням, і цим лише шкодять своїм стосункам. Експерт радить не заповнювати соцмережі акаунтами ідеальних сімей, і стосуватися життя тих, хто викликає не заздрість, а мотивацію.

Інтернет провокує ревнощі

Експерти допускають, що соціальні мережі підвищують ревнощі й незадоволеність стосунками. Партнери починають сумніватися один в одному, починають ретельно стежити за тим, хто і кому поставив лайк або написав коментар. А це призводить до сварок і непорозумінь, в більшості випадків. Психолог рекомендує навчитися довіряти своєму партнеру і перестати стежити за його діями в соцмережах.

Інтернет повний неправдивої інформації

В інтернеті дуже багато статей і постів про те, як розпізнати невірного чоловіка / дружину, які знаки зодіаку несумісні або від яких типів чоловіків потрібно триматися якомога далі. Багато людей серйозно ставляться до цієї інформації, тим самим ускладнюючи своїм стосунки. Психолог не радить робити висновки й формувати думку на основі якихось неперевірених джерел. Адже, якщо в парі є проблема, то краще її сісти та обговорити, а не шукати на просторах інтернету, що робити.

Соцмережі можуть стати причиною невірності

У соціальних мережах дуже легко зав'язати нові знайомства, адже вони не мають на увазі ніяких зобов'язань. І часто від флірту в інтернеті не відмовляються навіть люди, які перебувають у серйозних і тривалих стосунках. Але варто бути акуратніше, адже флірт може перерости в побачення, а побачення в зраду. Якщо на телефоні у вашого партнера раптом з'явився додаток для знайомств, то це "тривожний" дзвіночок. Люди, які щасливі у стосунках навряд чи будуть шукати когось на стороні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як перестати ускладнювати стосунки й стати щасливішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ната

9 лютого 2021, 11:57

Проблемы то изначально были, просто в карантине - обострились. Если есть общие интересы, все гораздо проще. Мы например, стали упорядочивать нашу коллекцию книг, что-то на Виолити продали, что-то покупаем, что-то отправили в подарок друзьям, чаще стали вместе гулять, в общем на карантине даже лучше стало


Новини