Головна Новини Дозвілля відносини Як зрозуміти, що чоловік вас по-справжньому кохає
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зрозуміти, що чоловік вас по-справжньому кохає

Як правило, чоловіки довгий час приховують свої почуття

27 серпня 2020, 14:20
Поділіться публікацією:

Жінці часом буває складно зрозуміти, як чоловік до неї ставиться і чи присутнє в їх стосунках справжнє кохання. Психолог Олександр Шахов  на своїй сторінці в  Instagram дав підказку представницям прекрасної статі та розповів, як поводиться чоловік, який закоханий.

Як зрозуміти, що чоловік вас по-справжньому кохає

Чоловік заявляє на вас свої права

Якщо чоловік любить жінку, він заявить на неї свої права, поки цього не зробив хтось інший. В першу чергу він познайомить її зі своїми друзями та рідними, офіційно представивши, як свою дівчину. Такий вчинок показує, що чоловік налаштований на тривалі та серйозні стосунки.

Ви фігуруєте в його особистих планах і обговорюєте їх разом

Якщо чоловік має справжні почуття до своєї дівчини, то він буде мріяти з нею про майбутнє і будувати плани, наприклад, на відпустку. Також він буде цікавитися і враховувати її думку з багатьох питань.

Чоловік буде забезпечувати

Чоловік, який любить жінку, не скупиться витрачати на неї гроші та свій час. Він готовий виконати будь-який каприз, тільки для того, щоб побачити щастя і радість в її очах.

Чоловік буде захищати

Ніколи чоловік не дасть в образу свою кохану жінку, а зробить все можливе, щоб захистити її від психологічного насильства. Але бувають випадки, коли чоловік повинен захистити кохану і від себе: від свого гніву і нерішучості.

Як зрозуміти, що чоловік вас по-справжньому кохає - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки роблять партнери у стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

olena alve

3 лютого 2021, 02:37

З ВАШИМ НОВИМ РОКОМ, ми з колишнім розлучилися 1 рік і 2 місяці тому, і я була на шостому місяці вагітності. Ми обоє любимо один одного, і це було для мене шоком, і це справді розбило мені серце. Я спробував зателефонувати йому, і обидві лінії були роз'єднані. Я намагався зв’язатися з ним у соцмережах, але він видалив мене від них. Я намагався зв'язатися з його батьками, і вони сказали мені, що їх син сказав, що він мене не любить і не хоче бачити мене, і вони не знають, що не так. Я плакала і плакала щодня, бо дуже його любила. Поки я не народила і дитині не виповнився рік, я не могла повернути свою любов. Знову я розгубився. Я не знаю, що мені робити, і я також втратив роботу, і у мене немає грошей, щоб доглядати за дитиною. Я був нещасний у житті, тому я плакав до своєї сестри, сказав їй свою проблему і сказав, що вона знає про потужний приворот доктора алаби, який допомагає їй, коли вона не може завагітніти. Я зв’язався з ним електронною поштою, і він сказав, що допоможе мені, і сказав, що жінка наклала заклинання на мого чоловіка і сказала, що допоможе мені розірвати заклинання, щоб мій чоловік повернувся до мене назавжди, і воля буде моєю. Для мене було великим сюрпризом, що все, що він сказав, сталося. Мій чоловік негайно повернувся до мене і сказав, щоб я його пробачила. Щиро дякую цьому потужному та справжньому заклинателю. Я молюсь, щоб він прожив довго і зробив більше своєї чудової роботи. Якщо у вас є проблема, яка турбує вас у житті, вам слід зв’язатися з цим потужним гравцем заклинань! Він може вам допомогти. Він вас не підведе, ви можете зв’язатися з ним за адресою gmail: [email protected] або whatsapp: 2349071995123


Новини