Головна Новини Дозвілля відносини Як жіночий стрес впливає на чоловіче серце: неймовірне відкриття вчених
commentss НОВИНИ Всі новини

Як жіночий стрес впливає на чоловіче серце: неймовірне відкриття вчених

Чоловік повинен вміти берегти свої нерви при спілкуванні з жінкою, інакше серце не витримає

26 листопада 2020, 12:41
Поділіться публікацією:

Вчені з Університету Мічигану провели дослідження серед 1300 сімейний пар, і прийшли до невтішних висновків: чоловіки, у яких дружини люблять закочувати істерику, страждають від підвищеного тиску.

Як жіночий стрес впливає на чоловіче серце: неймовірне відкриття вчених

ФОТО: Naked Science

Найприкріше, що у дам при цьому тиск в нормі. Вчені пов'язують це з чоловічою доблестю: як тільки у дами серця виникають проблеми, чоловік береться за справу і прагне все розрулити. При цьому жінка не стане особливо рипатися і буде тільки спостерігати зі сторони.

"А якщо чоловік не в силі допомогти жінці залагодити проблему, у нього тут же прокидається комплекс меншовартості, що також провокує стрес" — стверджує автор дослідження Кіра Бірд.

Щоб трохи підбадьорити чоловіків, вчена дає пораду, як вистояти в таких ситуаціях: завжди абстрагуйся від будь-яких проблем, які намагаються виштовхнути тебе з рівноваги. Шукай шляхи, приймай рішення, але не намагайся брати все близько до серця. Так ти врятуєш свої нерви. Тобі вони стануть в пригоді.

А якщо ти все-таки вирішив втрутитися, коли дружина прийшла додому на нервах, то запитай, що сталося. А якщо не зізнається, то спершу створи комфортну обстановку для того, щоб вона змогла розслабитися. Помий посуд, трошки приберися, приготуй вечерю. Тоді вона відчує підтримку і все тобі розкаже. Спокійно і без скандалу.

Також видання "Коментарі" розповість, які головні якості щасливої жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини