Головна Новини Дозвілля відносини Як завоювати довіру людей: 4 важливих правила
commentss НОВИНИ Всі новини

Як завоювати довіру людей: 4 важливих правила

Існує чимало психологічних трюків, як переконати людей у чомусь

10 червня 2021, 03:25
Поділіться публікацією:

Досить складно заводити дружні відносини в дорослому віці, адже завоювати довіру не так легко, коли у кожного за спиною є свій багаж з досвіду. Але можна налагодити контакти з новими знайомими, якщо знати про ці чотирьох правила.

Як завоювати довіру людей: 4 важливих правила

Довіра (фото з відкритих джерел)

Існує чимало психологічних трюків, як переконати людей у чомусь, але не так просто стати хорошим другом або хоча б людиною, якого поважають. Тому зібрали поради від телеграм-каналу Психологічна підтримка, які точно не будуть зайвими.

"Коли ви спілкуєтеся з великою кількістю людей, очевидно, не виходить подобатися всім і відразу. Кожна людина має свій характер, свої звички, ті чи інші життєві пріоритети. Налагодити стосунки з новими знайомими, колегами по роботі або з бізнес-клієнтами допомагає така риса як надійність. Важливо продемонструвати всім, що ви надійні і заслуговуєте їх довіри", — пояснюють фахівці.

Як завоювати довіру людей:

Не перебивайте. Уміння слухати є дуже важливим, якщо ви хочете, щоб людина відкрилася перед вами, а також розповіла про свої думки і емоції.

Ставте відкриті питання, на які не вийде відповісти "так" або "ні", а також одним словом. Це дозволить розвинути розмову, а не зупинитися на незручній паузи.

Будьте терплячі та послідовні. Неможливо за кілька хвилин або днів отримати довіру людей. Для цього потрібно чимало спілкування і часу, а також не варто нехтувати тим, що ви говорили або обіцяли.

Не судіть. Дійсно важливо поважати погляди й думки інших, хоч вони й можуть повністю не збігатися з вашими. Ніхто не довіряє тим, хто не вміє сприймати спокійно чужу позицію.

Як повідомляли раніше пандемія коронавірусу негативним чином позначилася на світовій економіці. Деяким компаніям, щоб вижити, доводиться докорінно змінювати стратегію розвитку. Зміщуються також пріоритети в області маркетингу, пов'язані зі змінами в суспільстві. Провідні маркетологи світу виділили кілька ключових позицій, на які варто зробити акценти при плануванні діяльності на наступний рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини