Головна Новини Дозвілля відносини Як вибратися із співзалежних стосунків: три способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вибратися із співзалежних стосунків: три способи

Психологи перерахували кілька способів, за допомогою яких можна вибратися зі співзалежних стосунків

27 грудня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

Співзалежні стосунки – це нездорова прихильність однієї людини до іншої. І, як показує досвід, ні до чого доброго такий союз не приводить. Як же розірвати такі стосунки?

Як вибратися із співзалежних стосунків: три способи

Як вибратися із співзалежних стосунків (фото з відкритих джерел)

Визнайте, що ваші стосунки не здорові

Можливо, це найскладніший етап. Але постарайтеся зізнатися самому собі, що ці стосунки не здорові та руйнують ваш психологічний стан. Не переконуйте себе, що все добре, продовжуючи при цьому страждати. Визнати наявність проблеми – перший крок до успіху.

Подумайте на себе

У співзалежних стосунках світ крутиться тільки навколо вашого партнера, і ви просто забуваєте про себе, свої бажання та потреби. Але хіба не час припинити це? Подумайте про своє психологічне благополуччя, про прагнення і ви зрозумієте, що стосунки, в яких ви перебуваєте, заважають вам розвиватися.

Почніть реалізовувати свої бажання

Визначтеся з вашими цілями та бажаннями та поступово почніть переходити до їх реалізації. Це дуже важливо — за бажанням завжди слідує дія, інакше змінити життя неможливо. Так,  у вас буде присутній страх, адже вам потрібно буде вийти із зони комфорту, але повірте, воно того варте!

Нагадаємо, що попри те, що всі стосунки різні та по-своєму унікальні, є низка звичок, які здатні зруйнувати будь-яку пару. Експерти визначили три проблеми, які ведуть до нерозуміння та розриву відносин. Що це за звички?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що позитивні зміни починаються всередині й саме наша душа є джерелом щастя. Але, на жаль, ми маємо чимало токсичних звичок, про згубний вплив яких ми навіть не здогадуємося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Hera Zeus

12 червня 2023, 02:45

enefiete.spiritual – це знайдений духовний дім для рішень. Я знайшов цей електронний лист [email protected], коли читав історії про те, як деякі науковці з усієї Африки допомагають людям відновлювати вирішення будь-яких проблем, які вони могли знайти самі. Вони допомагають вирішити сімейні проблеми, наприклад, 1 повернути дві розлучені пари. 2 вони допомагають зберегти ваш шлюб стільки, скільки ви того бажаєте. 3 Вони допомагають повернути кохану людину, яка покинула вас заради іншого. 4 Вони можуть допомогти вам вирішити проблему бездітності тощо. Я дізнався про enefiete.spiritual, коли намагався знайти рішення своєї проблеми в Інтернеті. Ми з Майклом Ковічом планували одружитися, все було організовано, я відмовилася від усього заради Майкла, і раптом Майкл почав робити щось, чого я не розумію, і навіть дійшло до найгіршого, що він почав уникати мене, бо бачив хтось інший і планував припинити весілля, поки я не зв’язався з [email protected], від якого я так сильно залежав у той момент, і я дякую Богу, що зустрів enefiete.spiritual. Він сказав мені, що мені потрібно зробити, і після того, як усе зроблено, він гарантував мені, що Майкл повернеться до мене у своєму нормальному стані, я повинен сказати тобі, що у мене були деякі сумніви, але я сподівався, і протягом 72 годин Майкл повернувся до мене, благаючи що він не знав, що його охопило, і на цьому все закінчилося, і шлюб був вдалим. Все завдяки enefiete.spiritual. Я сказав собі, що мушу свідчити про цю дивовижну та могутню людину, яку потрібно знати, я мушу зізнатися. [email protected]


Новини