Головна Новини Дозвілля відносини Як укласти надійний і довготривалий мир з тещею: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як укласти надійний і довготривалий мир з тещею: кілька корисних порад

При першій же зустрічі необхідно показати тещі, що ти не якийсь простак

19 серпня 2020, 18:16 comments1026
Поділіться публікацією:

Більшість нормальних і зрілих чоловіків без особливих зусиль знаходять спосіб мирно спілкуватися або навіть співіснувати зі своєю тещею. Все таки як не крути, вона матір коханої дружини. Але бувають випадки, коли характер тещі настільки специфічний, що навіть найстійкішим чоловікам стає не по собі. Ми вирішили трохи допомогти тобі і за допомогою порталу mport розповісти, які бувають види недружніх тещ і як цьому протистояти.

Як укласти надійний і довготривалий мир з тещею: кілька корисних порад

ФОТО: svopi.ru

"Теща-власниця"

У кожній сварці стає на бік своєї дочки, а в глибині душі вже рахує дні до вашого розлучення. Будь-які, навіть найнезначніші невдачі улюбленого зятя, сприймає з певною часткою зловтіхи.

Порада зятю: Відволічи тещу, щоб вона на час забула про тебе. Цілком зійде поява домашнього улюбленця або знайомство з харизматичним, вже зрілим, холостяком.

"Теща-змія"

Завжди незадоволена зятем. При цьому не конфліктує, а чекає слушної нагоди, щоб завдати удару у спину.

Порада зятю: Дотримуйся дистанції при зіткненнях з такою тещею. При зустрічах говори компліменти і роби дрібні подарунки.

"Теща-сержант в спідниці"

Йти проти її волі марно і навіть небезпечно. Будь-яка спроба вийти з-під опіки буде розцінена, як дезертирство.

Порада зятю: Щоб захистити свій авторитет, тобі самому доведеться взяти на себе роль командира. Виховай в собі командирський тон.

"Теща-перша леді"

Завжди доброзичлива, але при цьому всі чудово розуміють, що глава сім'ї вона. Соціальний статус зятя в рази нижчий, ніж у неї.

Порада зятю: З цим типажем цілком можна ужитися. Завжди залишайся ввічливий, не встрявай в дрібні конфлікти і не втрачай голови. А ще проявляй ініціативу і покажи себе турботливим чоловіком для її улюбленої дочки — вона це оцінить.

Тепер ти знаєш, як укласти якщо не союз, то мир зі своєю тещею. Сподіваємося, ці поради допоможуть тобі. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять головних помилок, які здійснюють пари у стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини