Головна Новини Дозвілля відносини Як правильно говорити з дівчиною після знайомства: поради хлопцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно говорити з дівчиною після знайомства: поради хлопцям

Голосно або тихо, повільно або швидко - для кожної розмови з дівчиною існують свої правила

9 грудня 2020, 12:48
Поділіться публікацією:

Після знайомства з дівчиною вкрай важливо розпочати правильне спілкування. І йдеться не тільки про теми розмов, але і про те, з якою інтонацією говорити і який тон більш доречний в тій чи іншій ситуації. Сьогодні ми дамо тобі кілька порад з цього питання.

Як правильно говорити з дівчиною після знайомства: поради хлопцям

Як спілкуватися з дівчиною

Говори повільно

Дівчині потрібна емоційна складова, а не потік інформації. Чим швидше і більше ти говориш, тим менше залишається часу на почуття, які також необхідно висловлювати. Та й в будь-якому випадку занадто великий потік інформації може втомити дівчину.

Говори мало

Немає нічого поганого в тому, щоб розповісти дівчині, який ти герой. Але не забувай про те, що і вона захоче щось тобі розповісти. Адже якщо все побачення будеш говорити тільки ти, їй стане нудно. І пам'ятай що найцікавіша тема для обговорення — це сама дівчина.

Говори тихо

Гучність звуку на різних етапах спілкування повинна бути різною. На першому побаченні можна нормально спілкуватися. А ось на другому, при інтимній близькості гучність необхідно зменшити. Якщо ти будеш кричати на всю міць, то першою реакцією дівчини буде відійти від тебе подалі, що цілком нормально. І чим тихіше ти будеш говорити, тим ближче вона буде підсувається до тебе.

Грудний голос

Грудний голос дуже важливий, якщо ти задумав спокусити її. Він по-особливому впливає на жінок. Але його варто використовувати з розумом. Наприклад, в моменти особливої близькості та не раніше третього побачення.

Тепер ти знаєш, як правильно говорити. Використовуй ці поради з розумом і тобі вдасться закласти хороший фундамент майбутніх стосунків. Також видання "Коментарі" розповість, чому нас вчать невдалі стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини