Головна Новини Дозвілля відносини Як подолати втому та повернути енергію
commentss НОВИНИ Всі новини

Як подолати втому та повернути енергію

Погане самопочуття та втома часто є результатом швидкого темпу життя

10 листопада 2021, 01:45
Поділіться публікацією:

У будь-якої людини настає той момент у житті, коли вже з ранку відчувається нездужання, втома. Головне вловити початок цього періоду та виправити його якнайшвидше. Погане самопочуття та втома часто є результатом швидкого темпу життя. У більшості випадків причиною є постійні аврали на роботі, брак сну та нескінченні турботи, пише the-village. Як це виправити?

Як подолати втому та повернути енергію

Втома - фото з відкритих джерел

Рух

Відновити сили та енергію можна завдяки руховій активності. Спочатку можна подумати, що це лише забирає наші сили, але ні. Все якраз навпаки. Чим більше ми рухаємось, тим більше організм запасає енергію! Без руху нема життя, без життя немає енергії.

Вітаміни на допомогу

Щоб якнайшвидше відновити використані організмом ресурси, ви повинні вживати їжу, багату на вітаміни. Але ми також рекомендуємо почати приймати препарати, що містять корисні речовини та мінерали, наприклад, різні харчові добавки.

Вмийтеся холодною водою або прийміть душ

Плюхнувши холодною водою на обличчя, ви можете відчути миттєвий приплив сил. Причина у тому, що активізується кровообіг. Це допомагає не тільки терморегуляції, а й когнітивним здібностям, тому продовжувати працювати якийсь час буде простіше.

Нагадаємо, з тимчасовим ритмом життя призводить до того, що у багатьох людей починається розвиватися синдром хронічної втоми і такий стан може серйозно нашкодити організму. Лікар-нутриціолог Катерина Йенсен на своїй сторінці в Instagram розповіла, чому виникає втома та як з нею впоратися. За словами нутриціолога, головна рада у цій ситуації – звернеться до фахівця та з'ясувати причини. Для розуміння питання вона розповіла про три основні: Нестача вітамінів групи В Від вітамінів цієї групи безпосередньо залежить, чи зможе людина отримати енергію з тієї глюкози, яка потрапила до неї у клітини. Глюкоза — це перше, що потрібно їй, щоб почала вироблятися енергія. Глюкозу, у свою чергу, ми отримуємо з їжі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ганна

11 жовтня 2023, 10:37

Насправді, зі стресом не так просто впоратися. Я ось вічно на роботі психовала раніше, не могла і вдома від проблем вимкнутись. У результаті дуже допоміг препарат Вітанго на основі екстракту коріння родіоли рожевої. Поліпшився настрій, пройшла втома та енергії якось додалося.


Новини