Головна Новини Дозвілля відносини Як почати нове життя після важкого розставання
commentss НОВИНИ Всі новини

Як почати нове життя після важкого розставання

Не бійтеся після розставання починати нові стосунки

20 жовтня 2020, 17:10
Поділіться публікацією:

У більшості випадків, розставання — це біль, депресія, психологічна травма, яка серйозно "підриває" здоров'я людини. Багато хто після завершення стосунків закривається в собі, тому в них розвиваються якісь комплекси. Практикуючий психолог Ольга Іванова розповіла, як не опускати руки й почати нове життя після розставання. Про це повідомляє видання "Единственная"

Як почати нове життя після важкого розставання

Прийміть свої емоції

Сумувати після розставання з коханою людиною — це нормально. Не варто тримати емоції в собі й удавати, що нічого не сталося. Просто потрібно пережити цей період, можливо, вам допоможуть зустрічі з психологом або просто відверті розмови з подругами або рідними. Можна використовувати й інші психологічні прийоми, які допоможуть вам відпустити людину, наприклад, ті ж листи, які після написання варто порвати на дрібні шматочки.

Нові умови життя

Після розставання у людини часто виникає депресія, адже змінюється звичний уклад її життя: житлові умови, коло спілкування і т.д. Тому, важливо подбати про своє фізичне та психологічне здоров'я. Спробуйте змінити обстановку, досліджуйте нові місця і пробуйте нові види діяльності. Організуйте собі дозвілля, відпочинок, прогулянки на природі, хобі, групові заняття.

Внутрішні та зовнішні опори

Використовуйте цей час, щоб розібратися в собі. Згадайте, що допомагало вам раніше долати кризи в житті? На які свої якості, здібності, досвід ви можете спиратися? Не бійтеся просити підтримки у рідних і друзів, вони допоможуть пережити цей важкий для вас період.

Перезавантаження установок

В першу чергу, не варто відмовлятися від нових стосунків, не можна говорити собі, що ви більше нікого не зустрінете і не полюбите. Робіть правильні психологічні установки, які будуть вас надихати. Вчіться на помилках і рухайтеся далі до свого щастя!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як взяти себе в руки після розставання з дівчиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини