Головна Новини Дозвілля відносини Як побудувати та зберегти теплі стосунки в сім'ї: три прості поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Як побудувати та зберегти теплі стосунки в сім'ї: три прості поради

На початку відносин кожен із партнерів намагається показувати свої найкращі риси.

19 листопада 2021, 05:50
Поділіться публікацією:

Сім'я – це дійсно важлива річ у житті кожної людини, але й для неї потрібно докладати зусиль, щоб усі були щасливі. Ловіть кілька ефективних порад, як покращити теплі стосунки у сім'ї. На початку відносин кожен із партнерів намагається показувати свої найкращі риси, але згодом хвиля закоханості та ідеальності минає. А на заміну їй приходить хвиля рутини та побуту, яка можна не краще позначитися на житті. І щасливе сімейне життя теж потребує дій. Саме про це розповіли у телеграм-каналі Психологічна підтримка.

Як побудувати та зберегти теплі стосунки в сім'ї: три прості поради

Відносини (фото з відкритих джерел)

Як зробити та покращити теплі відносини в сім'ї. Приділяйте щодня час розмови. Навіть 15 хвилин без гаджетів та справ допоможуть краще зрозуміти партнера. Дозвольте йому поділитися всіма думками на день, а також розкажіть про свої.

Іноді треба миритись. У романтичний період відносин може здатися, що у вас ніколи не буде сварок та конфліктів. Але не існує людей, які легко залишають роздратування і неприємні емоції за дверима будинку. Кожен втомлюється, тому спробуйте поважати позицію партнера та враховувати інтереси обох сторін у примиренні. До речі, воно має бути із двох сторін.

Знайдіть баланс між своїми бажаннями та інтересами партнера. Якщо ви знаходите слабкі місця, обов'язково обговоріть їх з партнером. Це дозволить зміцнити стосунки та не жертвувати тим, що вам подобається.

Нагадаємо, тривалість життя людини залежить від його способу життя: правильного харчування, регулярної фізичної активності, відмови від шкідливих звичок. Але результати нового дослідження показали, що чимало важливим є саме ставлення людини до життя. Ад'юнкт-професор психіатрії Левіна Лі провела дослідження, яке показало, що у більш оптимістично налаштованих людей, як чоловіків, так і жінок, очікувана тривалість життя була на 11-15% більшою, а ймовірність прожити до 85 років значно вищою, ніж у інших. Вона зазначила, що підвищений рівень оптимізму справді може сприяти довголіттю та здоровому старінню.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини