Головна Новини Дозвілля відносини Як пережити стосунки на відстані: кілька порад чоловікам
commentss НОВИНИ Всі новини

Як пережити стосунки на відстані: кілька порад чоловікам

Не варто падати духом, якщо стосунки на відстані закінчилися розривом

4 вересня 2020, 15:34 comments1199
Поділіться публікацією:

Іноді закоханим парам доводиться переживати період стосунки на відстані. Хтось відразу ж ставить на них хрест, вважаючи, що перспективи в них немає ніякої. Хтось же навпаки, вважає їх необхідним досвідом, який допоможе розібратися в стосунках і, якщо пощастить, ще більше скріпити їх. Незалежно від того, до якої категорії відносишся ти, ми дозволимо собі дати тобі кілька порад, які можуть стати в пригоді, якщо зіткнешся з цією ситуацією. Допоможе нам у цьому портал mport.

Як пережити стосунки на відстані: кілька порад чоловікам

Контрольно-пропускні пункти і фініш

З самого початку слід чітко домовитися про терміни розлуки. Такі стосунки тривати вічно не можуть. Їх фіналом може бути закінчення її навчання або твого трудового договору. Обговоріть можливість зустрічей: раз на тиждень або раз на місяць, це вже як вийде. Якщо весіллям справа все одно навряд чи закінчиться, то краще відразу згортай вудки.

Спілкування — запорука успіху

Тут допоможуть цифрові технології. Зараз немає потреби в дорогих міжміських телефонних дзвінках. Ви можете спілкуватися зі своєю обраницею через Skype, соціальні мережі, або ж писати одне одному електронні листи. Можна навіть обмінюватися фотками. Але не перестарайтеся. Одного-двох відеодзвінків на тиждень і кількох коротких повідомлень протягом дня буде цілком достатньо.

Уникай божевілля

Для психіки це нелегке випробування. Якщо ти щиро любиш її, то перші кілька тижнів розлуки стануть справжнім пеклом. Кращі ліки — з головою зануритися в ту справу, заради якої ти поїхав: старанно працюй, — якщо це відрядження, старанно навчайся — якщо це навчання. Не забувай гуляти, вивчати нові краї, іноді відпочивати в барі з бокалом пива в руці. І не забороняй дівчині проводити час на свій розсуд, знайомитися з новими людьми.

Час на вашому боці

Час, як правило, проходить швидше, ніж ти думаєш. Тижні та місяці пролетять, і ви доберетеся до переможного фінішу. А якщо пережити розставання не вдалося і стосунки припинилися — значить воно того не варто. Рухайтеся далі.

Сподіваємося, що не залежно від кінцевого результату, досвід стосунків на відстані піде тобі на користь. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять помилок, які пари роблять у стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини