Головна Новини Дозвілля відносини Як перестати сперечатися з другою половинкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Як перестати сперечатися з другою половинкою

Сварка з партнером - завжди стрес, особливо коли у вас немає часу або енергії, щоб сісти і поговорити про конфлікт. І немає нічого гіршого, ніж годинами очікувати вибачень. За словами експертів, кожному необхідний час, щоб охолонути і зорієнтуватися у своїх емоціях, коли справа доходить до вирішення конфлікту. Тут ми ділимося кількома порадами, як уникнути сварки та не створити непоправних проблем у ваших стосунках.

4 листопада 2020, 14:34
Поділіться публікацією:


Як перестати сперечатися з другою половинкою

Фото: velmesov.ru

Наш гнів часто виходить з більш глибоких травм. Коли ви виявите, що не можете просто взяти і відпустити ситуацію, подумайте, чому вам так боляче через те, що сталося. Витративши час на те, щоб прояснити свої почуття, вам буде легше бути відвертими зі своїм партнером, а вашому партнерові буде легше зрозуміти, що робити, щоб вас втішити.

Коли щось йде не так, наш мозок має спосіб перейти до гіршого з можливих сценаріїв. Ми починаємо складати список проблем, які у нас були в минулому, і гіпотетичних результатів на майбутнє. Візьміть паузу і глибоко подихайте, щоб відновити контроль над своїми думками. Перш ніж розмовляти з партнером, постарайтеся об'єктивно поглянути на ситуацію.

Замість того щоб чекати, поки ваш партнер попросить вибачення, забудьте про егоїзм і визнайте свою роль в ситуації. Навіть якщо ви думаєте, що саме партер несе основну відповідальність за проблему, крок назустріч один одному допоможе уникнути загострення конфлікту і спростити неприємну розмову.

Спілкування має ключове значення, але це не означає, що кожен конфлікт вирішиться сам собою після однієї розмови. Майте терпіння і пам'ятайте, що взаємна комунікація варта витраченого часу, тому, що вона запобіжить перетворенню вашої проблеми на повторювану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини