Головна Новини Дозвілля відносини Як перестати підозрювати чоловіка в зраді
commentss НОВИНИ Всі новини

Як перестати підозрювати чоловіка в зраді

Постійні підозри в зраді погіршують відносини

20 серпня 2020, 19:55 comments4506
Поділіться публікацією:

Зрада є однією з найсерйозніших причин для розриву стосунків. І багато жінок бояться зради з боку чоловіка, тому намагаються контролювати його кожен крок. Але така поведінка лише погіршує ситуацію і може призвести до зворотного ефекту. Сімейний психолог Андрій Ніколаєв на своїй сторінці в Instagram розповів, як перестати підозрювати чоловіка в зраді, щоб зберегти шлюб.

Як перестати підозрювати чоловіка в зраді

Фахівець відзначив, що найчастіше дівчата мучаться від ревнощів по одній з наступних причин:

— низька самооцінка та невпевненість у собі;

— психологічна і фінансова залежність від чоловіка;

— повне занурення в сім'ю, життя інтересами чоловіка на шкоду своїм власним бажанням.

Але маніакальна стеження за чоловіком і постійні підозри вимотують і можуть істотно підірвати здоров'я. Крім цього, недовіра серйозно впливає на стосунки з чоловіком, адже йому постійно доводиться виправдовуватися за те, що він не зробив.

Щоб перестати ревнувати чоловіка з будь-якого приводу, жінці необхідно переключити свою увагу, наприклад, на роботу або улюблене хобі. Варто урізноманітнити своє життя, щоб часу на накрутку непотрібних думок просто не вистачало.

Також варто навчитися любити і приймати себе. А для цього, спробуйте змінити імідж, поміняти стиль одягу, зайнятися спортом або танцями, щоб привести тіло в форму. Важливо подобатися своєму чоловікові і бути впевненою в собі, тоді різні підозри в зраді самі пропадуть.

Крім цього, не забувайте проявляти свою турботу, розуміння і любов. Якщо ви дуже боїтеся зради, тоді впоратися з тривожними думками вам допоможе аутотренінг або медитація.

Варто пам'ятати, що стосунки — це спільна праця. І докладіть максимум зусиль, щоб побудувати райдужне майбутнє з коханою людиною. Проганяйте геть думки про зради, адже довіра — важлива складова будь-яких стосунків.

Як перестати підозрювати чоловіка в зраді - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чому люди зраджують своїм партнерам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини