Головна Новини Дозвілля відносини Як діяти, якщо раптом опинився поруч з жінкою, що плаче
commentss НОВИНИ Всі новини

Як діяти, якщо раптом опинився поруч з жінкою, що плаче

Коли побачив заплакану даму, то спершу розберися, чи твоя це жінка

15 грудня 2020, 13:07
Поділіться публікацією:

Жінка, яка плаче — це серйозне випробування для будь-якого чоловіка. Багато з них не мають найменшого поняття, що робити в таких ситуаціях. Ми розповімо, як слід діяти, коли ти зіткнувся з жінкою, котра заливається сльозами.

Як діяти, якщо раптом опинився поруч з жінкою, що плаче

ФОТО: Про Паллиотив

1. Спершу спробуй дізнатися, чия жінка плаче. Коли жінка чиясь, втішати її не варто. Якщо ж вона нічия, бери її собі. В такому випадку є шанс, що якщо вона продовжить плакати, то  від щастя.

2. Коли плаче твоя особиста жінка, не смій залишати її одну. Адже багато хто може подумати, що вона нічия. Будь до неї максимально близький і уважний. Відійди не далі, ніж на відстань, де її голос вже не буде чути, і не випускай з поля зору.

3. Бігти нікуди не треба, і рятувати нікого теж. Швидше за все за все потім виявиться, що рятував ти щось не те.

4. Не вір міфам про те, що сумуючим жінкам потрібно дарувати подарунки. Краще подай пачку носових серветок. Запам'ятай, подарунки треба дарувати тільки веселим жінкам. Так виробляється корисний умовний рефлекс на приємний характер.

5. Якщо всі перераховані вище правила не допомогли зупинити сльози, то значить жінка дійсно потребує розради. Покажи їй свою печаль і зацікавленість її станом. Підійди до неї ближче.

6. Необов'язково прислухатися до того, що говорить крізь сльози жінка. Головне — це ніжно обнімати в паузах між схлипуваннями.

І запам'ятай найголовніша фігура вищого пілотажу — пущена по неголеній щоці твоя власна сльоза. У цей момент жінка забуває про свої неприємності та починає злякано втішати тебе. Але тут важливо не перестаратися, щоб не склалося враження, що ти плакса. Також видання "Коментарі" розповість про десять ситуацій, в яких жінка страшенно хоче сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини