Головна Новини Дозвілля відносини Вчені розповіли, чому не варто часто сердитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, чому не варто часто сердитися

Вчені проаналізували 13462 випадки інсульту у мешканців 32 країн

10 грудня 2021, 02:30
Поділіться публікацією:

Сильні емоції та надмірні фізичні навантаження можуть спровокувати інсульт. Особливо це стосується негативних почуттів. Вчені проаналізували 13462 випадки інсульту у мешканців 32 країн, пише webmd. Це дозволило виявити низку нових тригерів, які раніше не асоціювалися з гострим порушенням кровопостачання головного мозку.

Вчені розповіли, чому не варто часто сердитися

Відносини (фото з відкритих джерел)

"Профілактика інсульту є пріоритетом для лікарів, і, попри успіхи, як і раніше, важко передбачити, коли відбудеться інсульт. Багато досліджень були зосереджені на середньострокових і довгострокових впливах, таких як гіпертонія, ожиріння або куріння. Наше дослідження було спрямоване на те, щоб вивчити раптові впливи, які можуть діяти як тригери", – розповів один із авторів дослідження Ендрю Сміт.

Дослідники виявили, що гнів чи емоційний розлад збільшують ризик інсульту протягом однієї години майже на 30%. Тяжкі фізичні навантаження збільшували ризик на 60%. 

Нагадаємо, згадка про здорові відносини — баланс між "брати" і "дати". На жаль, його не всі дотримуються. Під час зрозуміти, що вас використовують, значить уберегти себе від зайвих переживань та заощадити час. Якщо ви помічаєте наступні ознаки у відносинах, це привід серйозно замислитись. Про це пише insider.

Ви завжди розраховуєтесь Деякі партнери у відносинах, тому що їм це вигідно, зокрема у фінансовому плані. І це стосується не лише дівчат, а й хлопців. Якщо ви постійно платите за все, це може бути однією з ознак, що вас використовуються. Експерти пропонують влаштувати перевірку. Під час походу в кафе скажіть, що ви не можете оплатити рахунок та подивіться на реакцію свого партнера.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини