Головна Новини Дозвілля відносини У США запрацював новий сервіс для знайомства, де вибирати пару потрібно за допомогою мемів
commentss НОВИНИ Всі новини

У США запрацював новий сервіс для знайомства, де вибирати пару потрібно за допомогою мемів

Сервіс вже доступний на iOS і Android

29 травня 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

У США з'явився сервіс для знайомств Schmooze, де пари підбираються на основі улюблених мемів. Засновниця додатку почала спілкуватися з майбутнім чоловіком завдяки схожому почуттю гумору. І вирішила придумати сервіс для знайомств, в основі якого — "алгоритм гумору".

У США запрацював новий сервіс для знайомства, де вибирати пару потрібно за допомогою мемів

Сервіс для знайомства (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє TechCrunch, Schmooze привернув інвестиції в 270 000 доларів від фонду Ulu Ventures і інших компаній. Додаток став набирати популярність завдяки просуванню в TikTok. Користувачі Schmooze вибирають меми за допомогою свайпа, потім програма підбирає пару. Також враховуються інтереси і сфера діяльності користувачів.

Сервіс вже доступний на iOS і Android. Зараз Schmooze скачали понад 10 000 разів, завдяки додатку утворилося понад 90 тисяч пар. У програму щодня додаються по 200 мемів і жартів, а старі видаляються.

Schmooze створила Видья Мадхаван. Вона виросла і навчалася на інженера-механіка в Індії, після чого поступила в бізнес-школу Стенфорда. Одного разу дівчина написала десяти незнайомцям з LinkedIn, щоб розібратися, чи варто поступати на аспірантуру в Каліфорнії. Тільки з одним з них вона продовжила спілкування, причому майже всі їх 200 повідомлень були наповнені жартами. У підсумку друг по переписці став чоловіком Відьї. На думку Мадхаван, почуття гумору може звести людей, а багато представників покоління Z давно спілкуються за допомогою мемів.

Нагадаємо, після знайомства з дівчиною вкрай важливо розпочати правильне спілкування. І мова не тільки про теми розмов, але і про те, з якою інтонацією говорити і який тон більш доречний в тій чи іншій ситуації. Сьогодні ми дамо тобі кілька порад з цього питання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини