Головна Новини Дозвілля відносини Три головні принципи виживання в жіночому колективі: поради чоловікам
commentss НОВИНИ Всі новини

Три головні принципи виживання в жіночому колективі: поради чоловікам

Робота в жіночому колективі - це страшний сон багатьох чоловіків

5 грудня 2020, 13:22 comments1120
Поділіться публікацією:

Іноді чоловік влаштовується на роботу, і з жахом дізнається, що він потрапив в повністю жіночий колектив. Спокійно, без паніки! Ми підкажемо тобі, як вижити! Прислухайся до цих трьох основних принципів, і буде тобі щастя.

Три головні принципи виживання в жіночому колективі: поради чоловікам

ФОТО: Svopi.ru

Не зли правлячу коаліцію

Зовсім не обов'язково примикати до ватажків, адже тоді ти наживеш собі ворога в особі опозиції. Проте, необхідно розуміти, що жінки, які правлять бал, замовляють і музику. І якщо ти станеш у них на шляху, то дуже швидко вилетиш, ще й з хвостом у вигляді брудних пліток про тебе.

Не піддавайся на спокуси опозиції

Опозиція в меншості, тому не дивуйся, що тебе спробують перетягти в їх табір. Вони випробують усі методи: лестощі, нав'язлива допомога скрізь і в усьому, загравання й омана. Старайся на це не вестися. Є ризик, що коли почнеться буря, опозиція перша тебе зіллє і ти будеш винен у всьому.

Не приєднуйся до позафракційних

Тримайся подалі від ізгоїв! Адже, коли серед них скромні сірі мишки або ліниві літні жінки — це одне. А якщо єдиний в колективі чоловік — це не вписується ні в які рамки! Проти тебе попруть і "влада" і "опозиція". Набагато краще буде, якщо ти в цій жіночій державі займеш позицію іноземця. Мовляв: я ж чоловік — мені не дуже зрозумілі всі ваші розборки. При цьому не забувай посміхатися.

У жіночому колективі вижити реально. Якщо поставити себе правильно, можна взагалі стати авторитетною особистістю. Впевнені, ти зможеш виробити свою стратегію. Також видання "Коментарі" розповість, чим плітки корисні для колективу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини