Головна Новини Дозвілля відносини ТОП-5 найкращих привітань із Днем святого Валентина від читачів порталу "Коментарі"
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 найкращих привітань із Днем святого Валентина від читачів порталу "Коментарі"

"Comments.ua" обрали переможця конкурсу на найоригінальніше освідчення у коханні

12 лютого 2022, 12:00
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" до Дня всіх закоханих провів для читачів конкурс "Порадуй свою другу половинку". Переможець отримає романтичний набір одного з провідних виробників чаю Shang Xia. Ми вибрали ТОП-5 найоригінальніших, найтепліших і найщиріших привітань із Днем святого Валентина від наших читачів і головного переможця.

ТОП-5 найкращих привітань із Днем святого Валентина від читачів порталу "Коментарі"

Колаж: "Коментарі"

Дуже зворушливе вітання написав наш читач Микола Зеленський. Чоловік вирішив дуже оригінально привітати свою кохану дружину, розповівши історію, як він зробив їй сюрприз на день народження. Пара разом понад 40 років.

"Наближався найважчий день у моєму житті – День народження дружини. Ми разом вже понад 40 років, але я жодного разу не бачив, щоб Ленуся носила вибрані мною блузки та сумочки або відкривала флакон моїх парфумів... Загалом, на думку нічого путнього не приходило, і пішов радитись із донькою... А вона у цей час дивилася по телевізору казку "Три горішки для Попелюшки". Я спочатку без інтересу спостерігав за сюжетом, але до кінця фільму у мене виникла геніальна ідея. Того дня я вибрав у магазині золотий ланцюжок із гарним кулоном, а потім на базарі купив жменю волоських горіхів. В один сховав ланцюжок, в інший – пасмо свого волосся, так би мовити, на довгу пам'ять про себе, а у третій – записку з освідченням у коханні. Склав горішки у гарну коробочку, перев'язав стрічкою і став із нетерпінням чекати дня народження дружини... Побачивши яскраву упаковку, вона заплескала у долоні, квапливо розкрила коробку, але, виявивши в ній горіхи, заплакала: "Ти знущаєшся? І це все, що я заслужила? Це і є всі твої докази кохання?! Мені стало прикро, і я, грюкнувши дверима, пішов на роботу. А по обіді хлопці передали, що на мене біля воріт чекає дружина, заплакана і дуже схвильована. Я вже приготувався до продовження конфлікту, але, побачивши Олену, зітхнув із полегшенням. На її шиї красувався ланцюжок, а у руці вона тримала листочок із моїми словами кохання. Вдома гості гуляли без нас, а ми з дружиною, обнявшись, цілу ніч ходили у парку. Як колись до весілля, до народження доньки... "Стільки років живемо, а я і не знала, що у мене чоловік-романтик", – шепотіла вона, і це було для мене найкращою подякою".

Не менш оригінальним виявився чоловік Наталі Дулінової, той ще романтик. У привітанні вона розповіла історію, як чоловік приготував їй сюрприз – свічки у спальні та ліжко, усипане пелюстками чорнобривців. Пара Наталя та Іван разом 28 років. Весь цей час чоловік, повертаючись із роботи, обов'язково приносить букет для неї.

"Я нескінченно вдячна долі за зустріч із моїм коханим чоловіком. Хвилини, місяці, роки, проведені з ним, роблять мене щасливою, а точніше, такою мене робить він! Ми разом 28 років! Але хіба це багато, коли живеш з коханою людиною?" Я не буду говорити тобі слів любові – лови їх в очах, у жестах. Відчуй на дотик ніжність слів. Не думай про минуле, не думай про завтра, просто будь зі мною поряд і мрій про те, що ти і я будемо поряд разом вічно. Я хочу розмовляти з тобою довго, годинами; але губи нехай мовчать, я хочу говорити очима. Твоє кохання – це не гарні слова, а постійна турбота про мене та нашу доньку. Іноді ти раптом подивишся на мене, щось скажеш, і я розумію, що я для тебе – найкраща на світі... А що ти для мене? Світло, повітря, життя, кохання всього мого життя. Я вдячна тобі за те, що у моєму житті є ти, мій чоловік! Дякую за доньку з твоїми віями, у яких заплутується сонечко! Ти – найкращий чоловік на світі, і тому з кожним днем ​​я люблю тебе все сильніше!"

Наша читачка Олена Чередниченко поділилася історією кохання, яке відчуває навіть природа. Замість букета коханий посадив перед її будинком сакуру й освідчився під ним у коханні.

"Колись давно, до дня мого народження, знайомий хлопець посадив перед моїм будинком деревце сакури. Такий ось подарунок замість букета. І під цим деревцем освідчився мені у коханні вперше! А через рік сакура зацвіла... саме у цей день! Але найцікавіше те, що так відбувається з року у рік: дерево цвіте у мій день народження незалежно від погоди. Хоча квітень – місяць мінливий: кілька днів тепло, і раптом заморозки та сніг. Уявляєте цю красу? Махрові рожеві квіти на фоні сніжинок, що падають… Чарівне видовище! Відтоді у нас традиція: на мій день народження, коли у гості приходять друзі, перш за все ми збираємося біля сакури – милуємось та хвалимо її. Адже це і її день народження теж. Так сакура стала символом нашого кохання".

Катерина Тюканкіна відчуває себе справжньою принцесою поруч із коханим і дарує йому найтепліші слова.

"Коханий, ти з'явився у моєму житті так несподівано, у той момент, коли я вже нічого не чекала, не хотіла й остаточно розчарувалася у житті, втратила надію та віру у людей і диво. Найкраще трапляється, коли вже нічого не чекаєш! А ще випадковості не випадкові! Ти з першої секунди обійняв мене та захистив від усіх негараздів! Я шукала того, хто обійме, а ти шукав ту, кого захочеться обійняти! Ти – найкращий чоловік у моєму житті! З появою тебе у моєму житті я знайшла себе та знову повірила у Всесвіт і божественне провидіння! Ти обдарував мене своєю увагою, турботою, подарунками, і я відчула себе маленькою дівчинкою, справжньою принцесою! Дякую тобі, рідний, за те, що ти є у моєму житті, за кожне слово, сказане тобою! Мене переповнюють емоції та щастя, яким я хочу поділитися з тобою, обсипати тебе цілком і повністю! Ти – той чоловік, якого хочу бачити своїм чоловіком, батьком наших дітей! Моє серце наповнюється світлом, коли я думаю про тебе! Я люблю тебе!"

Ольга Іванівна написала для коханої людини вірш.
Чоловіку...
Я люблю НЕ ЗА ЩО,
Я люблю ПРОСТО ТАК,
Я люблю ВСУПЕРЕЧ сірим будням і бідам!
Приймаю як є, хоч затишок, хоч бардак,
І стараюся з прибиранням, з обідом.
Адже кохання це ПРАЦЯ,
І часом навіть БІЛЬ,
Адже непросто буває ужитися,
Але скільки ЩАСТЯ буває часом
І РІДНІ навколо тебе обличчя!
Я люблю. Можливо так. Ну, а може і ні.
Адже нелегко часом розібратися.
Але я знаю одне: що ти – та людина,
З якою навіки хочу я залишитися!

Переможцем конкурсу від "Коментарі" на найоригінальніше вітання стає Ірина Морозюк. У своєму привітанні вона освідчилася у коханні своєму чоловікові.

"Вітаю тебе, мій коханий чоловік, зі святом святого Валентина! Повір, мій рідненький, найкращий ти у світі. З тобою уже 18 років рука об руку крокуємо по світі. Уже дорослі такі стали у нас діти. Дякую за сина та донечок наших. Найкращі вони у нас у білому світі. І з кожним роком не гасне кохання, лише міцніють наші обійми. Кохаю тебе, мій рідненький, безмежно!"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини