Головна Новини Дозвілля відносини Супермен в новому коміксі DC буде бісексуалом
commentss НОВИНИ Всі новини

Супермен в новому коміксі DC буде бісексуалом

Інші подробиці сюжету поки не повідомляються

13 жовтня 2021, 04:05
Поділіться публікацією:

Американське видавництво DC Comics оголосило, що в новому випуску її коміксів Супермен Джо Кент стане бісексуальним і вступить в одностатеві стосунки. Про це повідомляє британська телерадіокомпанія BBCОчередная серія коміксів під назвою "Супермен: син Кал-Ела" вийде в листопаді. В основу сюжету лягла історія про Джона Кента, який приймає суперсилу і легендарну червону мантію від свого батька, Кларка Кента ..

Супермен в новому коміксі DC буде бісексуалом

Супермен - фото з відкритих джерел


Серія "Супермен: Син Кал-Ела" почала виходити в липні, і в її випусках герой боровся з лісовими пожежами, запобіг стрільбі в школі і протестував проти депортації біженців. Також Джон подружився з репортером Джеєм Накамурою з рожевими волоссям, який і стане його улюбленим. DC Comics заявив, що Джон закохався в Джея після "емоційного і фізичного вигоряння від порятунку всіх, кого тільки можна". Інші подробиці сюжету поки не повідомляються, проте видавництво вже опублікувало зображення з нового коміксу, на якому Кент цілується з журналістом.


Автор сценарію коміксу Том Тейлор розповів, що при створенні нового випуску спробував задуматися, "яким Супермен повинен бути сьогодні".

"Я зрозумів, що якщо ми замінимо Кларка Кента ще одним білим гетеросексуальним чоловіком, то пропустимо щось важливе", — сказав сценарист.

На його подив виявилося, що у видавництві DC Comics думали в тому ж напрямку.

"За останні кілька років відбулися великі зміни. Ще п'ять або десять років тому це було б набагато складніше, але зараз, мені здається, ставлення стало набагато більш позитивним", — вважає Тейлор.


Нагадаємо, закордонні видання повідомляють про те, що популярний голлівудський актор Генрі Кавілл веде переговори про повернення до ролі легендарного Супермена. За інформацією видань, такі чутки ходили ще на початку травня 2020 року, але тепер інформацію підтвердили в тому числі джерела авторитетних видань Variety і Deadline. Поки невідомо, в якому саме фільмі братиме участь актор, але джерела уточнили, що це навряд чи буде сольний фільм про Супермена. Персонаж Генрі Кавілла у всесвіті DC Comics може з'явитися в продовженні фільмів "Шазам" або "Аквамен", а також в новому "Чорному Адамі".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини