Головна Новини Дозвілля відносини Став другом і не помітив: три головних ознаки френдзони
commentss НОВИНИ Всі новини

Став другом і не помітив: три головних ознаки френдзони

Твої справи кепські, якщо виявив хоча б одну з цих ознак

4 липня 2020, 22:33 comments1682
Поділіться публікацією:

З багатьма з нас траплялася ця страшна ситуація. Ти освідчувався дівчині у високих почуттях, а отримував у відповідь гострі, як кинджал, слова: "Ти мені як друг". Правда в тому, що від френдзони не застрахований ніхто. Єдине, що ми можемо, це вчасно розпізнати небезпеку і прийняти рішення, як діяти — йти у ва-банк, зізнаватися в почуттях, або просто йти. У зв'язку з цим, портал mport розповість про деякі ознаки того, що ти знаходишся у френдзоні.

Став другом і не помітив: три головних ознаки френдзони

Вона вважає тебе братом. Якщо у неї до тебе родинні почуття, то ти у зоні дружби далі нікуди. Ти для неї не є сексуальним. Якщо до цього дійшло, то ти повинен обірвати її на півслові, ледь почне вимовляти "ти для мене як бра...". Так буде краще, ніж бути поруч з нею, але при цьому в списку тих, хто її зовсім не збуджує.

Вона ніколи не марафетиться перед твоїм приходом. Коли дівчина має по відношенню до тебе романтичні плани, вона неодмінно буде чепуритися і ретельно вибирати, що надягти перед зустріччю з тобою. А от якщо вона дозволяє собі з'явиться перед тобою в бігуді, м'ятій піжамі і з повним хаосом на голові — можеш вважати, що ти потрапив у список її друзів. Інтимній близькості тобі не бачити, як своїх вух.

Вона не реагує на твої компліменти. Дівчата практично ніколи не сприймають всерйоз компліменти друзів, оскільки вважають, що вони їх роблять із ввічливості. Тому, якщо на твої чергові ласкаві слова з приводу її прекрасної зовнішності вона скаже, що ти говориш так тільки тому, що повинен, то у нас для тебе погані новини — ти на одному рівні з її подружками.

Бажаємо тобі якомога рідше потрапляти в подібні ситуації. Також видання "Коментарі" розповість, як врятувати стосунки, які перетворилися на рутину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини