Головна Новини Дозвілля відносини Спагетті не для кохання: названо найгіршу їжу для побачень
commentss НОВИНИ Всі новини

Спагетті не для кохання: названо найгіршу їжу для побачень

Плануєте покликати другу половинку на побачення зі свічками, замовити пасту та устриці

18 лютого 2022, 04:10
Поділіться публікацією:

Є чимало речей, про які хвилюються люди на побаченнях, і їжа також належить до цього списку. Виявилося, що формат і продукти дуже бентежать під час зустрічей з потенційним партнером. І ось від чого краще відмовитись. Плануєте покликати другу половинку на побачення зі свічками, замовити пасту та устриці? Саме час змінити меню на цей особливий вечір. За дослідженням від Kallø, яке проводили серед 2 тисяч дорослих британців, це далеко страви зі спагетті, реберця, кукурудза та багато інших смакот є гіршою їжею для побачень. І навіть устриці, які вважають стравою кохання, теж опинилися у списку.

Спагетті не для кохання: названо найгіршу їжу для побачень

Відносини (фото з відкритих джерел)

Дві третини опитаних почуваються незручно, коли доводиться їсти "брудну" їжу на очах другої половинки, а страви, які можна розлити, є справжнім провалом. Лише п'ята частина дорослих почувала себе комфортно, якби на побаченні довелося їсти спагетті та локшину. 7 із 10 вважають, що вміти їх є красиво – це мистецтво. Четверо з десяти одразу розглядають складність споживання їжі перед тим, як її приготувати чи замовити. Ще 28% оцінюють, чи не застрягне вона між зубами. До речі, 7 з 10 вважають, що на першому побаченні важливо вибирати найменш "безладну" їжу. Але навіть такі складнощі не ламають думку про те, що шлях до серця все ж таки йде через смакоти. 47% опитаних зізналися, що ідеальне побачення, коли їм готує друга половинка.

ТОП 20 продуктів, які слід уникати на побаченнях:

Каррі

Спагетті

Реберця

Кукурудза в качанах

Устриці

Страви з локшиною

Курячі крильця

Суші

Морепродукти

Фахіта (тортильї)

Бургер

Сосиски з пюре

Картопля з рибою

Буріто

Суп

Піца

Страви з рисом

Тако

Спекотне

Роги

Нагадаємо, для багатьох пар карантин став своєрідною перевіркою стосунків на міцність, а ось для самотніх людей — справжньою проблемою, оскільки знайомитись стало складніше. Видання "Коментарі" поцікавилося в українців, чи заважає локдаун знайомитись і як організувати романтичне побачення, якщо кафе та ресторани закриті?




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини